EXCLUSIV. Secretul Mariei Iordănescu, fina lui Gigi Becali și fiica lui Anghel Iordănescu: „Tata mi-a spus asta într-o bună zi” -VIDEO

Catalan Alexandru / 25.09.2021, 14:06

Mezina familiei lui Puiu Iordănescu a acceptat să dea la o parte vălul misterelor din familia unuia dintre cei mai buni jucători și antrenori din istoria fotbalului românesc. Maria Iordănescu, 25 de ani, a pornit seria dezvăluirilor spunând că a simțit mereu că ”e o onoare pentru ea să poarte numele de Iordănescu”.

Ce sfaturi i-a dat Gigi Becali finei sale, Maria Iordănescu

Am spus dintotdeauna că e o onoare să port numele tatălui meu. Nu e o povară, căci ar fi o ipocrizie din partea mea să susțin una ca asta, dar nici ușor nu e și nu a fost niciodată!. Port numele acesta cu onoare și respect!”, a început ea seria confesiunilor pentru playsport.ro.

Maria mai spune și că oricât ar crește, e conștientă că ”este și va rămâne fiica părinților săi”. ”Am fost singura fată între trei băieți. Așa că rolul tatălui meu s-a transferat ușor, ușor și către frații mei mai mari. Atunci când tata nu era acasă au preluat rolul său, rolul patern într-un fel în care nu știu dacă le-am mulțumit până astăzi”, adaugă ea.

Maria Iordănescu susține că cel mai bun sfat de viață l-a primit de la tata său: ”Maria, mi-a spus tata într-o zi, să ții bine minte! Orice ai face în viață, să o faci în mod corect, fiindcă nimic nu te va putea doborâ dacă procedezi așa!”.

Nu se folosește de trucuri pentru a obține ce-și dorește

În plus, mezina familiei Iordănescu mai spune că nu a trebuit niciodată să apeleze la diverse trucuri pentru a obține ceea ce-și dorea.

Tata mă privea întotdeauna în ochi și citea prin ea ca printr-o poartă deschisă spre sufletul meu. Îi spuneam deschis de ce aveam nevoie. Dacă el, cumva credea, că nu aveam nepărată nevoie îmi spunea că respectivul lucru mai poate aștepta. Altfel, nu am apelat niciodată la nu știu ce trucuri pentru a obține ceea ce-mi doream!”, precizează ea.

Maria Iordănescu a vorbit și despre sfaturile primite din partea nașului ei spiritual, Gigi Becali, cel care a acceptat să-i fie naș la nunta sa. ”Sunt conștientă că trebuie să ascult de îndemnurile și sfaturile religioase ale nașului și că nu va fi ușor să le și pun în aplicare!”, indică ea. Vorbind despre același lucru ea l-a asigurat pe nașul Gigi Becali, în că din ziua cununiei civile că ”nu le va putea îndeplini pe toate cerute, dar că va încerca mereu să facă asta!”.

Credincioasă asemenea tatălui său

Maria Iordănescu spune că Dumnezeu i-a împlinit deja marile dorințe, acelea de a-și găsi partenerul de viață, dar și șansa de a lucra în presă. În ceea ce privește șansele de a deveni mămică, Maria spune că-și dorește trei copii, inclusive o fetiță, dar că Dumnezeu e cel care va hotări cum se vor petrece lucrurile pe planul familial.

Tata mi-a urat într-o zi să am trei copii, fără să știe că aceasta e și intenția mea. Nu știu cum și când vor veni ei pe lume, dar îmi doresc pe de o parte ca cei mici să fie sănătoși, iar pe de alta ca eu să fiu o mama capabilă să-I învețe lucrurile de care au nevoie într-o lume în care principiile de bază par a fi în plină schimbare”, a conchis ea.

Frumoasa Maria Iordănescu s-a căsătorit

Maria Iordănescu s-a căsătorit la începutul lunii septembrie cu alesul inimii sale, Teodor Măgureanu, la scurtă vreme după ce acesta a cerut-o recent în căsătorie, la Barcelona.

După o perioadă în care a prezentat știrile la canalele de sport Telekom și Look Sport Plus, Maria Iordănescu s-a alăturat mai nou echipei Focus la Prima Oră, acolo unde prezintă zilnic știrile sportive, la început de zi. Maria Iordănescu are trei frați, Eduard, Alexandru și Andrei.