Motivul pentru care Edi Iordănescu s-a supărat înainte de marele derby cu Dinamo. Gigi Becali s-a dezlănțuit la eveniment

Moldoveanu Camelia / 12.09.2021, 15:49

Situație tensionată la FCSB chiar înainte de derby-ul cu Dinamo. Și asta fără ca situația de la echipă să influențeze starea lui Edi Iordănescu. Tehnicianul a vorbit despre evenimentul din sânul familiei sale. Mâhnit că nu poate să fie alături de cei dragi, Edi Iordănescu și-a spus supărarea celor din jur.

Edi Iordănescu nu a putut ascunde motivul supărării

Derby-ul FCSB – Dinamo (duminică, 21:00) este unul foarte important pentru echipa lui Edi Iordănescu. Derby-ul trebuie câștigat de roș-albaștri, asta dacă își mai doresc să spere la titlu.

Antrenorul știe foarte bine ce presiune există pe umerii lui în acest  moment și nu pare că își pune problema să-l dezamăgească pe Gigi Becali. Astfel că Iordănescu Jr. a făcut o alegere neașteptată. În ziua în care Maria Iordănescu spunea „Da!” în fața ofițerului de stare civilă, antrenorul celor de la FCSB răspundea la întrebările puse de jurnaliști la conferința de presă.

Edi Iordănescu nu s-a putut abține și avut o replică dureroasă după ce i-a întrebat pe jurnaliști dacă mai au și alte întrebări iar ei i-au răspuns afirmativ.

La ora asta soră-mea este la Starea Civilă și eu zâmbesc la voi, aici, în față. La soră-mea n-am ajuns, la frati-miu, la nuntă, nu am ajuns”, a mai spus Edi Iordănescu, cu un ton liniștit la conferința de presă de pe pagina de Facebook oficială FCSB.

Gigi Becali a spus categoric „Nu!”

Situație ciudată la FCSB în ziua în care Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, s-a căsătorit. Frumoasa mireasă și l-a dorit naș pe Gigi Becali, iar finanțatorul FCSB i-a pus o condiție importantă.

M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a spus Gigi Becali, deunăzi, la Pro X.

Cu toate astea, Gigi Becali a profitat de evenimentul de la starea civilă și s-a dezlănțuit, „virusându-i” pe cei prezenți cu energia sa pozitivă. Inclusiv în poze se poate observa atitudinea relaxată a latifundiarului din Pipera.

Dacă Gigi Becali a fost prezent la cununia Mariei, Edi Iordănescu a fost obligat să zică „Nu!”. În schimb, pentru că a lipsit, Edi Iordănescu i-a promis surorii că o să participe la cununia religioasă și la petrecere. Evenimentul o să aibă loc în luna octombrie.

Fiica lui Anghel Iordănescu a strălucit la brațul soțului ei, iar asta se poate vedea foarte clar din fotografiile postate pe rețelele de socializare. Cel mai probabil nunta o să fie una de prințesă, însă cu siguranță toată lume o să-i simtă lipsa lui Gigi Becali. Nimeni nu poate uita petrecerile la care finanțatorul FCSB făcea un adevărat spectacol și se urca pe mese.