EXCLUSIV. Șerdean, scos din plan! Consiliu de Administrație la Dinamo. Ce s-a votat? Fanii au început asaltul

Cătălin Mureșanu 18.01.2021, 20:51
EXCLUSIV. Șerdean, scos din plan! Consiliu de Administrație la Dinamo. Ce s-a votat? Fanii au început asaltul

Așa cum PlaySport.ro a anunțat în exclusivitate, la tribuna oficială a stadionului din „Ștefan cel Mare” a avut loc, luni dimineață, o nouă ședință a Consiliului de Administrație SC Dinamo 1948 SA, întâlnire convocată de către președintele Constantin Eftimescu.

Au fost prezenți Constantin Eftimescu (președinte CA), care a fost desemnat președinte de ședință, Cornel Țălnar și Cristi Hîldan, ultimul având mandat de reprezentare și pentru Cornel Dinu. Pablo Cortacero a lipsit!

Șerdean, tras pe linie moartă

Principalele puncte de discuție din cele zece aflate pe ordinea de zi au fost direct legate de numele și prerogativele lui Dorin Șerdean, președintele executiv, cel căruia Consiliul de Administrație i-a solicitat un raport de activitate, în scris!

Banii din drepturile tv, ținta discuțiilor

Mai mult, pe agenda ședinței s-a aflat și împuternicirea dreptului de semnătură și reprezentare pentru Constantin Eftimescu, plus a altor membri, în raport cu instituțiile bancare și deschiderea altor conturi bancare pentru SC Dinamo 1948 SA. Până luni, același Dorin Șerdean era persoana desemnată de Pablo Cortacero cu drept de semnătură în relația cu băncile. Este un nou semn că banii care vor fi virați dintr-o nouă transă a drepturilor TV devin noul motiv de luptă între cele trei tabere din conducerea lui Dinamo.

Un alt punct al discuțiilor a atins același subiect, scoaterea din schemă a lui Dorin Șerdean, omul considerat aliatul lui Pablo Cortacero, inamicul numărul 1 la Dinamo în ultimele luni.

În cadrul ședinței de Consiliu s-a discutat și despre anularea reprezentării și a deciziilor luate în numele SC Dinamo 1948 SA de către Dorin Șerdean în relația cu Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de Fotbal și înlocuirea acestuia, în aceste relații, cu același Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație.

Fanii au virat împrumuturi în valoare de 1,7 milioane de lei

A fost luată în discuție și datoria pe care Asociația Peluza Cătălin Hîldan Dinamo o are de primit din partea SC Dinamo1948 SA, în valoare de aproximativ 1.7 milioane de lei, reprezentând împrumuturile garantate de către SC Dinamo 1948 SA cu banii proveniți din drepturile TV. Fanii solicită acțiuni în schimbul sumei mai sus menționate, acțiuni care să le aducă majoritatea în societate, în acest moment, Asociația Peluza Cătălin Hîldan Dinamo fiind reprezentată în cadrul SC Dinamo 1948 SA cu un procent de 20%.

Componența Consiliului de Administrație SC Dinamo 1948 SA SA

Constantin Eftimescu – președinte

Membri: Cristi Hîldan, Cornel Dinu, Cornel Țălnar, Pablo Cortacero

Structura SC Dinamo 1948 SA:

Lotus Perfect Products SRL – 72, 87 % – 298.791 acțiuni

Asociația Peluza Cătălin Hîldan Dinamo – 20, 06 % – 82.250 acțiuni

Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București- 7, 031 % – 28.831 acțiuni

Cornel Dinu- 0,031 %- 128 acțiuni

Urmăriți Playsport.ro și pe