EXCLUSIV. Șoc total pentru Toni Iuruc după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv: „Nu am ce să mai spun acum”

Robert Zanfir Justin Gafiuc 21.10.2022, 17:19
EXCLUSIV. Șoc total pentru Toni Iuruc după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv: „Nu am ce să mai spun acum”

Toni Iuruc a reacționat în exclusivitate pentru Playsport după anunțul că Simona Halep (31 de ani) a fost depistată pozitiv. Fostul număr 1 mondial a anunțat că i-a fost descoperită în sânge o substanță numită Roxadustat.

Cutremur în sportul mondial. Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a fost descoperită pozitiv cu o substanță interzisă. Halep nu a mai jucat din luna august, când a fost eliminată în primul tur de la US Open. Presa mondială a reacționat imediat: „Fostul număr 1 mondial a picat testul anti-doping la US Open 2022”, au titrat englezii de la Daily Mail.

Șoc total pentru Toni Iuruc după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv

Imediat după anunțul șoc al Simonei, Toni Iuruc a reacționat pentru Playsport:

„Nu știu despre ce este vorba. Aflu acum, de la dumneavoastră, sunt realmente surprins. Nu am ce să spun mai multe, nu am ce să comentez”, a declarat Toni Iuruc pentru Playsport.

Simona Halep a anunțat pe rețelele de socializare că va începe cea mai dificilă perioadă a carierei sale. Fostul număr 1 mondial spune că nu și-a clădit cariera pe ideea de a trișa.

„Astăzi încept cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la o substanță numită Roxadustat într-o cantitate extrem de mică, veste ce a venit ca cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte nici măcat o dată, întrucât este total împotriva tuturor valorilor cu care am fost educată. Fiind pusă în fața unei asemenea situații nedrepte, mă simt complet confuză și trădată.

Voi lupta până la sfârșit pentru a demonstra că nu am avut niciodată cunoștință de faptul că am luat orice substanță interzisă și am credința că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la suprafață.

Nu este despre trofee sau bani. Este despre onoare și despre povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu jocul de tenis în ultimii 25 de ani”, a anunțat Simona Halep prin intermediul rețelelor de socializare.

Simona Halep și Toni Iuruc au oficializat divorţul

Simona Halep și Toni Iuruc au decis să rupă căsătoria după mai puțin de un an de relație. Cei doi au avut la dispoziție 30 zile să se răzgândească în privința divorțului, dar niciunul dintre ei nu a făcut acest lucru.

Fostul cuplu s-a prezentat luni, 10 octombrie, la notar, unde a semnat actele definitive. „Sunt foarte bine, mulțumesc.”, a menționat omul de afaceri pentru Fanatik.

„Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect.”,
Simona Halep, pe contul ei de Instagram, în ziua în care a depus actele de divorț.

Urmăriți Playsport.ro și pe