EXCLUSIV. Straniul caz al lui Antoni Ivanov. Bulgarul se prezintă la reunirea lui Dinamo, însă situația este incertă. „Nu știu ce se va întâmpla!”

Bădulescu Silvian / 19.06.2022, 16:55
EXCLUSIV. Straniul caz al lui Antoni Ivanov. Bulgarul se prezintă la reunirea lui Dinamo, însă situația este incertă. „Nu știu ce se va întâmpla!”
  • Sâmbătă, 18 iunie, Playsport.ro a prezentat, în exclusivitate, lotul de jucători ai lui Dinamo care se vor prezenta la reunirea programată luni, 20 iunie. Printre aceștia s-au regăsit și câțiva fotbaliști cu experiență, care au jucat și stagiunea trecută în „Ștefan cel Mare”;
  • În cei 28 de jucători ce vor veni sub comanda lui Gică Mihali și Iulian Mihăescu se regăsește și Antoni Ivanov, fotbalistul venit sub formă de împrumut de la Universitatea Craiova;
  • Contactat de Playsport.ro, mijlocașul bulgar a confirmat că va fi prezent la reunirea lotului, însă situația sa contractuală este incertă din cauza neplății celor 50.000 de euro de către „câini” oltenilor.

„O să fiu prezent la reunire!”

Antoni Ivanov a venit în „Ștefan cel Mare” sub formă de împrumut. Pentru acest lucru, oficialii „câinilor” s-au angajat să plătească 50.000 de euro în vederea unui transfer definitiv dacă fotbalistul ar bifa minim 45 de minute în alb-roșu.

În total, bulgarul a jucat pentru Dinamo în 12 meciuri contabilizând 558 de minute. Astfel, bucureștenii trebuie să plătească 50.000 de euro către Craiova, în caz contrar, drept penalitate, suma ar urma să se dubleze.

Contactat de Playsport.ro, Antoni Ivanov a confirmat că va fi prezent la reunirea lotului, dar nu știe ce va urma.

Da, mă întorc la Dinamo, o să fiu prezent la reunire. Cred că la Săftica. Nu știu ce să zic, nu știu ce se întâmplă vizavi de viitorul meu. Aștept să se rezolve tot. Din ce-am înțeles, Dinamo n-a plătit Craiovei cei 50.000 de euro. Nu știu dacă trebuie să mă întorc acolo.”

Asemeni lui Jonathan Rodriguez, împrumutul în Capitală expiră la 30 iunie 2022, pe când contractul cu Craiova mai este valabil un an.

Contractul cu Craiova nu a expirat, mai am încă un an acolo, dacă trebuie să mă întorc. Vedem ce se va întâmpla.”

Universitatea Craiova nu a primit niciun ban

Antoni Ivanov a îndeplinit toate criteriile prevăzute în clauzele încheiate între Dinamo și Craiova, la momentul împrumutului.

Totuși, conform lui Sorin Cârțu, președintele oltenilor, bucureștenii n-au achitat, nici până în acest moment, suma de 50.000 de euro.

Nu cred că se pune problema să se întoarcă. Știu că ei trebuie să achite 50.000 de euro. A îndeplinit toate criteriile și e jucătorul lor.”, a declarat Sorin Cârțu, în urmă cu două săptămâni, pentru Fanatik.

Contractul lui Antoni Ivanov cu Universitatea Craiova expiră în vara lui 2023. În „Groapă”, fotbalistul bulgar a bifat un gol și o pasă decisivă în cele 12 meciuri disputate.

Totuși, cele două acțiuni care s-au finalizat cu gol pentru Ivanov în tricoul lui Dinamo au venit împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș (victorie 4-0) și Academica Clinceni (victorie 5-1).

În rest, jucătorul care a mai fost legitimat, în România, la Gaz Metan sau FC Voluntari, nu a adus aportul așteptat în „Groapă” de suporterii dinamoviști.

Mai mult, antrenorul Dusan Uhrin jr. l-a sărit din schemă pe aceasta în dubla manșă a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1, în fața celor de la „U” Cluj. În tur, Ivanov s-a aflat pe bancă, în timp ce returul din „Ștefan cel Mare” l-a văzut din tribună.