EXCLUSIV De ce nu l-a votat Gică Popescu pe Ianis jucătorul anului. Fotbalistul Generației de Aur a recunoscut public un adevăr crunt

George Drafta 18.12.2020, 16:33
EXCLUSIV De ce nu l-a votat Gică Popescu pe Ianis jucătorul anului. Fotbalistul Generației de Aur a recunoscut public un adevăr crunt

Fostul căpitan al echipei naționale a participat la celebra anchetă de sfârșit de an în care sunt alese superlativele anului 2020. 

„Baciul” a explicat, în exclusivitate, pentru playsport.ro, de ce a ales să nu nominalizeze pe cineva la secțiunea „Cel mai bun fotbalist al anului”.

„Nu am votat, pentru că pur și simplu nu știu pe cine. Astăzi nu mai este ca pe vremuri, atunci când eu și Hagi ne-am bătut pentru locul I timp de 11 ani. Degeaba avem juători cu calități, dacă nu au performanțe la nivel de club. Chiar mi-a fost imposibil să îș aleg pe cel mai bun, așa că am preferat să trag linie”, ne-a mărturisit fostul mare fotbalist.

Situația s-a schimbat pentru fostul component al Generației de Aur când a fost pus să aleagă un antrenor care a impresionat în anul care stă să se încheie. 

„La antrenorul anului este mai simplu. Avem Petrescu, Lucescu, Olăroiu, nu neapărat în ordinea aceasta. Au avut un parcurs foarte bun, confirmat prin performanțele de anul acesta”, a mai precizat președintele Viitorului.  

Urmăriți Playsport.ro și pe