EXCLUSIV. Vânzarea lui Dinamo către cel mai important ofertant, în joc de glezne. Diferențe mari între ce vrea Șerdean și ce dă „One”

Cătălin Mureșanu 31.08.2022, 14:05
EXCLUSIV. Vânzarea lui Dinamo către cel mai important ofertant, în joc de glezne. Diferențe mari între ce vrea Șerdean și ce dă „One”
 • PlaySport.ro vă oferă ultimele detalii legate de negocierile vânzării lui Dinamo. Luni noaptea, între cerere și ofertă exista un blocaj important. Dorin Șerdean a solicitat 550.000 euro în schimbul acțiunilor Lotus (72,8% din SC Dinamo 1948 SA), avocații împuteniciți de „One” au înaintat 400.000 euro, sumă condiționată de anumite performanțe și tranșe.  
 •  

  La Dinamo continuă telenovela vânzării pachetului majoritar de acțiuni deținut de firma Lotus. Omul- cheie în negocieri este Dorin Șerdean, fostul președinte al clubului, cel care în ultimele zile a negociat cu reprezentanții firmei One, un important dezvoltator imobiliar, vânzarea acțiunilor (72,8%). „One” este, în acest moment, cel mai tentant ofertant pentru vânzarea lui Dinamo! 

  Vânzarea lui Dinamo către cel mai important ofertat, în joc de glezne. Negocieri blocate în miez de noapte. Ce urmează?  

  Din păcate pentru fanii care au așteptat cu sufletul la gură un deznodământ favorabil, până la redactarea acestui articol, părțile nu au ajuns la un acord. Iar între cerere și ofertă există o crevasă destul de mare. 

  Ce vrea Șerdean? 

  Dorin Șerdean a solicitat 550.000 euro în schimbul acțiunilor pe care le deține firma Lotus. Ardeleanul ar accepta suma chiar în rate și, așa cum PlaySport.ro a prezentat în exclusivitate, a stipulat o sumă de minimă două milioane de euro care ar urma să fie virată în contul SC Dinamo 1948 SA, de către cumpărător, drept garanție a investiției. 

  Ce oferă avocații imputerniciți de „One”? 

  „Avocații împuterniciți de către One”. Este vorba de avocatul familiei Iacob și de Andrei Nicolescu, șeful de la Academia Rapid, un pion important în revirimentul giuleștenilor din liga a patra până în eșaloanele superioare. Însă să revenim la ultima ofertă pe care Dorin Șerdean a primit-o.

  Este vorba de 400.000 de euro, pe care fostul președinte de la Dinamo ar urma să-i primească eșalonat și, cel mai important în nodul negocierilor, stipulat. Mai precis 100.000 la semnarea actelor, 100.000 în următorul an și ceilalți 200.000 în funcție de performanțele echipei după o eventuală promovare. Play- Off, trofee câștigate, reprezentare europeană. Contextul a fost refuzat vehement de Dorin Șerdean, astfel că negocierile par blocate, cel puțin până la noi oferte. 

   

Urmăriți Playsport.ro și pe