EXCLUSIV. Vești devastatoare pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Adevărata cauză a divorțului este alta!”

Claudia Balan / 22.06.2021, 12:57

Anamaria Prodan (45 de ani), alintată de presă sexy-impresara sportivă și soțul ei, Laurențiu Reghecampf (48 de ani), antrenor de fotbal, au ajuns, se pare, într-un nou punct de cotitură al relației lor. Mariajul a mai scârțâit de-a lungul anilor, însă de această dată, varianta divorțului a fost aruncată presei chiar de soțul vedetei. Carmen Harra le-a interpretat numerologic datele de naștere și iată la ce concluzie a ajuns. Din păcate, veștile sunt devastatoare pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Vești devastatoare pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Carmen Harra este psiholog, se ocupă de peste 30 de ani de consiliere maritală în America și e renumită ca numerolog și consilier intuitiv.

„O iubesc pe Anamaria și îi doresc tot binele din lume, am fost bună prietenă cu mama ei, superba și talentata artistă de muzică populară Ionela Prodan, Dumnezeu să o odihnească în pace! Mi-e greu să vorbesc despre acest moment dificil din viața Anamariei. Numerologia este însă foarte exactă și codul divin ne arată mereu și ceea ce nu ne place să aflăm despre noi. Sunt în postura celui care chiar dacă nu îi convine ceea ce vede, e nevoit să spună”, ne-a declarat Carmen Harra, în exclusivitate.

Carmen Harra: „În codul lui divin, el are două divorțuri”

Carmen Harra a analizat datele de naștere ale celor doi soți și se pare că șansele de împăcare de această dată sunt minime, însă totuși există.

„Ei sunt foarte compatibili, s-au iubit extraordinar și au avut o relație foarte bună de-a lungul anilor. Problema dintre ei sunt, la un moment dat, banii. Au prea multe obligații, prea multe afaceri în care se implică și atunci ajung să se deconecteze emoțional și mental unul de la celălalt. După 13 ani de căsătorie, pericolul unui divorț este iminent și cel care provoacă acest divorț este el. În codul lui divin, el are două divorțuri.

A mai avut unul înaintea acestui mariaj, iar acesta ar fi al doilea. Eu le doresc să rămână împreună, sunt minunați unul cu altul. Asta se va întâmpla doar în varianta în care el își va reconsidera decizia și va renunța la divorț. Eu, din nefericire, potrivit calculelor numerologice, mă cam îndoiesc de acest lucru, deși aș vrea să vă spun că lucrurile vor merge înspre bine și că problemele între ei se vor repara”, ne-a spus Carmen Harra.

Carmen Harra: „Există o șansă dacă Anamaria face un efort”

Carmen Harra îi dă speranțe Anamariei Prodan că își poate salva mariajul și că totul depinde în acest moment doar de ea. „Să rămână împreună este un ideal și ne putem ruga să le fie bine în continuare, dar acest moment este critic pentru mariajul lor și în codificările lor divine acest divorț există. Rămâne doar să sperăm că acesta nu se va întâmpla, dar mă îndoiesc.

Carmen Harra anunță divorțul iminent din familia Reghecampf
Carmen Harra anunță divorțul iminent din familia Reghecampf

În codificarea lui există încă un mariaj. El a fost foarte fericit cu ea, relația lor a fost extraordinar de bună, însă au existat fricțiuni de-a lungul anilor, dar niciodată atât de serioase ca acum. Ei nu mai sunt conectați mental, emoțional, dar ea poate face un efort să încerce să îl readucă lângă ea, există această șansă. Există o lege karmică potrivit căreia ceea ce ai mai trăit se poate repeta, iar ei, amândoi, au mai trecut printr-un divorț și există pericolul repetării acestei experiențe”, a mai spus Carmen Harra.

Reghe spune că divorțează, Anamaria neagă orice problemă conjugală

Sexy-impresara și fostul antrenor au o avere considerabilă estimată, potrivit informațiilor vehiculate în spațiul public, la peste 100 de milioane de euro. Printre bunurile deținute de ei se numără o casă în Las Vegas, o vilă de lux pe malul lacului Snagov, bolizi de lux și bijuterii. Laurențiu Reghecampf este cel care a spus că va pune punct mariajului cu Anamaria Prodan. La rândul ei, Anamaria Prodan neagă orice problemă conjugală:

Sunt acasă, sunt cu toată familia mea, n-am niciun fel de problemă, nu am avut probleme, nu mă mai interesează acest subiect. Dacă ne luăm după ce tot scrie presa, suntem de 10 ani în divorț. Când veți vedea la tribunal că am depus actele de divorț, atunci va fi subiect”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena 3.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se iubesc de 15 ani, s-au căsătorit acum 13 ani, pe 14 iunie 2008, și au împreună un fiu, Laurențiu Reghecampf junior, născut în august 2008. Potrivit surselor judiciare citate de Antena 3, în noaptea de 10 spre 11 iunie 2021, au existat două apeluri la 112 de la familia Prodan, în care s-a reclamat un conflict de familie. Acesta s-a mediat odată cu ajungerea polițiștilor la fața locului. Nu s-au aplicat sancțiuni, nu s-au depus plângere și nu s-a făcut dosar, au menționat sursele citate.