EXCLUSIV. Vești devastatoare pentru Iosif Rotariu! Medicii din Franța au refuzat să o mai opereze pe fiica lui, Kassandra: ”Au trimis-o acasă!”

Claudia Balan / 30.06.2021, 15:03

Celebrul fotbalist Iosif Rotariu și soția lui, Dana Rotariu, au primit vești devastatoare, din partea medicilor din Franța, unde fiica lor, Kassandra, diagnosticată cu o boală gravă a oaselor, urma să fie supusă, vara aceasta, unei noi intervenții chirurgicale: ”Au trimis-o acasă, nu au mai operat-o”, ne-a declarat, cu îngrijorare, fostul mare sportiv, pentru impact.ro.

EXCLUSIV. Vești devastatoare pentru Iosif Rotariu! Medicii din Franța au refuzat să o mai opereze pe fiica lui, Kassandra: ”Au trimis-o acasă!”

Kassandra Rotariu a trecut, până la 16 ani, prin 49 de operații. Recent, medicii francezi au refuzat să-i facă intervenția chirurgicală pentru care adolescenta fusese programată încă din iarnă. Contactat de reporterii Impact.ro, Iosif Rotariu ne-a spus, cu tristețe:

Soția mea a fost, recent, cu fata, în Franța. Au stat patru zile, însă nu au rezolvat nimic. Medicii i-au zis că nu poate să îi mai facă nimic la piciorul unde are proteza. Chiar dacă o doare destul de rău și din această cauză are și probleme la coloană! Ele s-au dus cu gândul acolo să-i mai facă ceva măcar la mânuțe, dar ni s-a spus că nu mai au ce să îi facă, până la vârsta de 18 ani”.

”Vom merge și la alți medici, din alte țări!”

În ciuda verdictului dat de medicii francezi, Iosif Rotariu și soția lui sunt deciși să lupte pentru sănătatea micuței:

Ne gândim să mergem în altă parte, la alt spital, din altă țară, poate că medicii din alte țări găsesc o soluție. Noi sperăm și credem că fiica noastră o să își revină”, ne-a mai declarat Iosif Rotariu.

Kassandra a încheiat anul școlar cu media 10

Chiar dacă a fost pandemie, iar cursurile școlare s-au desfășurat anevoios, iată că micuța Kassandra a fost foarte ambițioasă:

Sunt mândră de ea la școală. Are o ambiție de fier. Când vine vorba despre învățat. A terminat cu media generală 10, nu se culcă până nu are toate temele și lecțiile învățate”, ne-a mai spus Iosif Rotariu, pentru impact.ro

Dar și fiul lor, Cristi, le-a adus bucurii:

Cristinel a terminat și el clasa a XI a, cu media generală 9.47. Ne bucurăm că este sănătos, bine, mai are fluctuații cu glicemia, însă, în general, este bine din punct de vedere medical”.

Iosif și Dana Rotariu l-au adoptat pe Cristinel în 2007. Doctorii au decis să-i monteze băiatului o pompă de insulină, pentru a-l scăpa de cele șase injecții zilnice. Soții Rotariu mai au doi copii, Roberto (31 de ani) și Romina (35 de ani).

Clipe grele pentru Kassandra Rotariu, fiica fostului internațional, Iosif Rotariu: „Am văzut-o cum se comporta”.