EXCLUSIV. Victoria cu FCSB, salvatoare pentru Adi Mutu: „Deja începuseră criticii să ne reamintească de sucesele cu Clinceni, cu Gaz Metan!” VIDEO

Robert Zanfir / 25.07.2022, 18:30
EXCLUSIV. Victoria cu FCSB, salvatoare pentru Adi Mutu: „Deja începuseră criticii să ne reamintească de sucesele cu Clinceni, cu Gaz Metan!” VIDEO

Robert Niță este convins că victoria cu FCSB a venit cum nu se putea mai bine pentru Adi Mutu. Rapid a trecut cu 2-0 de marea rivală și pare că a trecut peste eșecul cu CFR Cluj, din prima etapă a Superligii.

„Sunt bun, dar nu mă vede nimeni!” este una dintre vorbele de duh cu care Robert Niță a rămas în memoria suporterilor Rapidului. Fostul atacant a vorbit la Playsport Live despre victoria mare a giuleștenilor cu FCSB, 2-0. Ex-rapidistul crede că Mutu a câștigat mult în ochii suporterilor, care începuseră să îi pună la îndoială calitățile, după eșecul din duelul cu Dan Petrescu.

Robert Niță crede că victoria cu FCSB poate fi salvatoare pentru Adi Mutu

„O victorie importantă pentru moral, pentru suporteri, care face mai ușoară adaptarea lui Mutu la Giulești. Deja, după meciul de la Cluj, mai puțin reușit pentru Rapid, deja începuseră criticii să ne reamintească că Rapidul condus de Mutu a jucat de două ori cu Clinceniul, cu Gaz Metan și așa mai departe. Trei puncte la fel de importante că orice victorie din campionat.

Câștigi un derby, cu un rival tradițional, chiar dacă FCSB trece printr-un moment mai puțin reușit că joc sau rezultate. Eșecul sau victoria sunt trăite într-un altfel de mod decât într-un joc cu o echipă normală”, a declarat Robert Niță la Playsport Live.

„FCSB are câteva situații de a marca, eu nu pot să le numesc ocazii. Faza cu Ianis Stoica, câteva situații, dar nimic concret.

E foarte greu din zece jucători de camp tu să schimbi patru. Nu mai poți să vorbești de organizare defensivă. Eu nu înțeleg de ce trebuie să dăm minute unor jucători care nu se regaesc în primul 11. Minute ca să ce? Noi le dăm minute unora care nu se regăsesc niciodată în primul 11 și îi odihnim pe aia care ar trebui să joace”, a mai spus fostul atacant, la Playsport Live.

Adi Mutu: „E cea mai importantă victorie a mea!”

„Victoria e victorie, sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor. Cred că e cea mai importantă victorie a mea, era un meci care contează mult pentru noi. La fiecare meci, jucăm la victorie. Ştiam ce încărcătură are acest meci şi voiam să facem suporterii fericiţi.

Vă daţi seama că am făcut tot ce se putea pentru a-l convinge să vină la Rapid pe Marko Dugandzic. E un jucător de valoare şi a demonstrat asta în seara asta.

Toţi jucătorii pe care i-am trimis au intrat bine în meci. A fost o victorie muncită. Mă bucur că nu am luat gol.

Săpunaru mi-a pus înainte de meci că dă gol, dar mi-a zis că dă cu capul. I-am spus că atunci când se antrenează cum se antrenează, fotbalul răsplăteşte. Am încredere în experienţa lui şi ştiu că poate gestiona bine aceste momente. Îl cunosc bine şi ştiu ce încărcătură îi provoacă acest meci. I-am spus că este căpitanul nostru”, a declarat Mutu la Orange Sport.