„Execuție în direct din partea celui mai mare idiot din arbitrajul românesc!” Mititelu Jr. şi-a ieşit din minți în timpul finalei de Europa CFR – FCU. Atac crunt la Istvan Kovacs

Alex Matei 01.06.2023, 22:21
„Execuție în direct din partea celui mai mare idiot din arbitrajul românesc!” Mititelu Jr. şi-a ieşit din minți în timpul finalei de Europa CFR – FCU. Atac crunt la Istvan Kovacs

Adrian Mititelu junior a răbufnit după cartonașul roșu primit de Bauza în meciul cu CFR Cluj.

Fotbalistul oltean a fost eliminat în minutul 68 după ce arbitrul Istavan Kovacs i-a acordat al doilea cartonaș roșu.

Fiul finanțatorului oltenilor și-a vărsat nervii pe Facebook unde a atacat dur arbitrajul din jocul de la Cluj.

Atac dur al lui Adrian Mititelu junior

„Execuție în direct din partea celui mai mare idiot din arbitrajul românesc”, a fost mesajul postat de Adrian Mititelu junior.

Adrian Mititelu senior a pornit un atac la adresa lui Istvan Kovacs și înaintea meciului direct.

„Asta este vestea proastă! Pentru mine asta e vestea proastă! Eu unul am repulsie când mă arbitrează acest băiat. Tot timpul am avut… Eu nu zic că a vrut să ne facă rău, dar n-a fost inspirat.

Și când era mai tânăr și jucam cu CFR-ul, prin 2007-2008, tot timpul când ne arbitra el, comitea niște erori în favoarea celor de la CFR. E cel mai bun arbitru pentru unii! Dar ați văzut ce a făcut pe unde a fost ultima oară? Că a nenorocit pe unde a fost câte greșeli a avut!

A fost cândva un arbitru foarte bun, dar știți cum este, părerea mea e că se putea o delegare mult mai echilibrată. Iar dup-aia, altă nenorocire e Cătălin Popa la VAR! Deci aceeași brigadă care a fost la meciul cu CS U (n.r. Universitatea Craiova) și a dat două penalty-uri aiurea”, a spus Mititelu la Fanatik înaintea meciului de la Cluj.

FCU Craiova joacă derby-ul pentru Conference League cu CFR Cluj. Meciul a intrat în prelungiri după 0-0 în timpul celor 90 de minute.

Kollinger a deschis scorul pentru clujeni în minutul 98. Oltenii au primit și al doilea cartonaș roșu, în prima repriză de prelungiri, prin Huyghebaert.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe