EXLUSIV. Ofertă la pachet pentru FCSB și Rapid! Garita și Ișfan sunt de vânzare: „Trăim din transferuri!” Condiția pusă de FC Argeș

Robert Zanfir 09.11.2022, 08:48
EXLUSIV. Ofertă la pachet pentru FCSB și Rapid! Garita și Ișfan sunt de vânzare: „Trăim din transferuri!” Condiția pusă de FC Argeș

Viorel Tudose a declarat la Playsport Live că Arnold Garita (27 de ani) și Alexandru Ișfan (22 de ani) sunt de vânzare. Cei doi au fost doriți de FCSB, respectiv Rapid, în ultima perioadă.

Este scandal în toată regula la FC Argeș. Umilința cu Sepsi, 0-5, a aruncat în aer vestiarul lui Marius Croitoru. Playsport a anunțat în exclusivitate că Iasmin Latovlevici a fost deja pus pe liber. Urmează și alți jucători, spun sursele noastre. Mai mult, Viorel Tudose a acuazat la Playsport LiveAndrei Prepeliță și clubul au fost păcăliți de impresar. Acesta ar fi adus la club jucători cu probleme de vedere.

Ofertă la pachet pentru FCSB și Rapid! Garita și Ișfan sunt de vânzare

Omul de afaceri spune că nu vrea să mai recupereze banii investiți în club. Viorel Tudose recunoaște, totuși, că acesta trebuie să se alinieze principiului de eficiență: „Trăim din vânzări”, a declarat finanțatorul la Playsport Live.

Tudose dezvăluie că Arnold Garita și Alexandru Ișfan sunt de vânzare, dar că așteaptă oferta concretă pentru a putea discuta.

„Știți cum este. Toți ne dorim câte ceva, dar când îți dorești ceva și vrei ceva cu adevărat, faci o ofertă scrisă, nu ieși pe toate posturile.

Sunt foarte mulți oameni care vor să cumpere aur sau bijuterii. Vorbim de Ișfan. Dacă Adrian Mutu îl dorește la Rapid, poate să vină să îmi facă o ofertă. Pot să văd un preț de la 700 de mii până la 3 milioane.

Domnul Becali a mai luat doi jucători. Nu știu dacă ar avea loc și Garita în schema pe care o gândește antrenorul.

Toți jucătorii sunt transferabili, trebuie să trăiești și din vânzări. Dacă îmi cereți părerea mea, în acest moment, Ișfan și Garita sunt netransferabili. Am refuzat oferta pentru Istfan în vară. Nu puteam să risc să îl dau, pentru că nu aveam alt UNDER. Din această cauză am spus că Ișfan este netransferabil. Buun, dacă venea vreo oferta de 3 milioane de euro pentru el, atunci ne mai gândeam.

Parcursul ăsta accelerat din Liga 2, în Liga 1, în playoff… toți au plecat cu câte ceva. Niciun jucător nu a plecat gratis. Toată lumea își dorește să ia bani. Cât mai mulți! Cât trebuie să îi dau? X. Cât îi dau că să rezilieze contractul. Suma Y”, a spus Viorel Tudose la Playsport Live.

Repet ce am spus. Sufletul meu bate pentru FC Argeș. Dar, din punct de vedere de a face un fotbal de calitate, de a construi o echipă care să se bată cu granzii fotbalului românesc și, de ce nu, să ieșim și să ne batem în Europa, este posibil, de ce nu, să mă ducă drumul la Sibiu. Dar, repet, sufletul meu și sângele meu este alb-violet. Eu banii pe care îi dau la FC Argeș nu îi dau cu împrumut, eu nu îi mai vreau înapoi.
Viorel Tudose, la Playsport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe