Fabbrini s-a decis! ”Sunt probleme importante! Semnez săptămâna viitoare”

Gabriel Eșanu 17.01.2021, 09:46
Fabbrini s-a decis! ”Sunt probleme importante! Semnez săptămâna viitoare”

Diego Fabbrini le oferă dinamoviștilor singura veste bună de după înfrângerea în fața Chindiei, scor 0-1. Fotbalistul italian, care a impresionat în prima parte a sezonului, a decis să continue la Dinamo. A primit o ofertă din partea DDB, pe care a decis să o accepte. În ciuda numeroaselor probleme existente la club în această perioadă. Pe lista jucătorilor pe care fanii i-ar fi convins să semneze prelungirea se mai află Magaye Gueye și Vlad Achim. De asemenea, se poartă negocieri cu Deian Sorescu.

Diego Fabbrini dă vina pe gazon pentru eșecul în fața Chindiei! Sistemul de încălzire a fost oprit, deși s-a jucat la -4 grade Celsius

„Am o înțelegere cu cei din DDB. Florin Manea, impresarul meu, mai trebuie să discute cu cei de acolo. Cât voi câștiga este o chestiune privată, între mine și club. Probabil săptămâna următoare vom semna contractul. Eu și familia mea ne simțim bine aici, la Dinamo. Sunt probleme, da, important e să le rezolvăm. Cred că DDB se va ocupa de tot. Am mai multe oferte, dar voi rămâne aici”, a declarat Diego Fabbrini, pentru Telekom Sport, la finalul partidei cu Chindia.

Dinamo a ratat șansa de a urca pe un loc de play-off și se îndepărtează de acest obiectiv. După eșecul în fața Chindiei, formația pregătită de Ionel Gane este pe locul 8. Dar mai poate pierde trei poziții, în funcție de rezultatele partidelor rămase de jucat în această rundă. Dinamo a ajuns la cinci puncte în spatele Chindiei, echipa care ocupă locul 6 în clasament, ultimul care asigură prezența în play-off. Fabbrini este convins că jocul modest al dinamoviștilor a fost influențat și de starea gazonului. S-a jucat la minus patru grade Celsius, iar sistemul de încălzire a gazonului nu a fost pornit.

A fost un meci dificil. Din cauza frigului, terenul a fost îngheţat. Am avut ghinion şi suntem supăraţi, pentru că era un meci important pentru noi. Dar nu mai contează, mai avem multe meciuri în faţă. Trebuie să ne recuperăm. Ăsta nu e teren de fotbal. Am încercat să ne adaptăm şi să dăm cât mai mult. A fost un meci dificil pentru toată lumea”, a mai spus Diego Fabbrini. â

Diego Fabbrini a jucat 14 partide în acest sezon de Liga 1, fără să reușească să marcheze. Are o pasă decisivă. S-a descurcat mai bine în Cupa României. A marcat de două ori în partida cu Viitorul, scor 3-0, care a asigurat calificarea „câinilor” în 16-imi. Fază a competiției în care vor înfrunta pe FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe