“Facem plângere la Comisia de Disciplină!” Gică Popescu și-a ieșit din minți după acuzațiile de blat venite după FCSB – Farul 0-2

Octavian Vasilescu / 02.03.2022, 23:28
“Facem plângere la Comisia de Disciplină!” Gică Popescu și-a ieșit din minți după acuzațiile de blat venite după FCSB – Farul 0-2

Farul Constanța a învins FCSB fără probleme, scor 2-0, dar Jean Vlădoiu (53 de ani) a făcut acuzații grave după meci.

Președintele clubului Farul Constanța, Gică Popescu (54 de ani), a reacționat dur și a spus că se va adresa comisiilor FRF. Popescu nu înțelege cum este posibil ca un om precum Jean Vlădoiu să acuze un non-combat al FCSB-ului în meciul cu Farul:

Gică Popescu și-a ieșit din minți după acuzațiile de blat venite după FCSB – Farul 0-2

Am citit cu stupoare declarațiile pe care le-a făcut Jean Vlădoiu despre meciul FCSB-Farul. E o lipsă crasă de respect din partea lui! Pentru clubul nostru, pentru modul în care am jucat și pentru competiție, în general.

Sunt revoltat și același sentiment îl au și ceilalți din clubul Farul, motiv pentru care vom face plângere la comisiile FRF, pentru a lua atitudine și a sancționa asemenea afirmații iresponsabile.

Dacă un fost jucător al echipei naționale aruncă într-un asemenea hal cu noroi, fără nici un fel de argument și lipsit de orice logică, atunci înseamnă că fotbalul românesc a ajuns rău de tot. Așteptăm măsuri dure din partea comisiilor FRF!”, a spus Gică Popescu, pentru GSP.ro.

Ce a spus Jean Vlădoiu după FCSB – Farul Constanța 0-2

FC Argeș mai are șanse mici să prindă play-off-ul după victoria Farului contra FCSB-ului. Președintele de la Pitești, Jean Vlădoiu, a reacționat dur la finalul partidei de pe Arena Națională.

Vlădoiu spune că a fost surprins de prestația slabă a FCSB-ului, echipă care emite pretenții în cursa pentru titlu:

Nu ne mai gândim la play-off după ce am văzut meciul cu Farul! Am văzut ce s-a întâmplat cu FCSB. Ce să mai?! Nu are niciun sens. Noi ne-am consolidat locul 7 și o să jucăm pentru puncte. Nu ne temem de arbitraj, pentru că FC Argeș nu a avut probleme din punctul ăsta de vedere. Sper să câștigăm măcar așa, pentru moralul nostru.

Eu cred că pe toți ne-a surprins. Când evoluezi împotriva unei echipe care se bate să câștige titlul și se joacă de asemenea manieră, să aibă meciul la discreție din primele cinci minute până în minutul 90! Dominarea ca dominare, dar vorbim de ocazii! Farul putea să mai dea vreo două-trei goluri! Ce să spun? Noi ne jucăm șansa noastră”, a spus Jean Vlădoiu, potrivit Fanatik.

Farul Constanța (locul 6) și FC Argeș (locul 7) sunt despărțit de trei puncte cu două jocuri înainte de finalul sezonului regular. Farul va mai înfrunta FC Botoșani și Universitatea Craiova în ultimele două runde. De partea cealaltă, FC Argeș se va lupta cu FCSB și cu FC Botoșani.