Fake sau sabotaj? Daniel Pancu, scenariu incredibil despre imaginea care a scandalizat România: „Rușinos! S-a văzut foarte urât”. EXCLUSIV VIDEO

Robert Zanfir 07.02.2023, 21:00
Fake sau sabotaj? Daniel Pancu, scenariu incredibil despre imaginea care a scandalizat România: „Rușinos! S-a văzut foarte urât”. EXCLUSIV VIDEO

Daniel Pancu (45 de ani) a vorbit la Playsport Live despre imaginea care a scandalizat România, la finalul lunii septembrie. În urma unei partide amicale cu Germania, banca de rezerve a României s-a prezentat deplorabil, în timp ce în dreptul oaspeților totul strălucea de curățenie.

Invitat în cadrul emisiunii Playsport Live, Daniel Pancu nu a ocolit subiectul imaginii băncilor de rezerve din la finalul amicalului jucat de România U20 cu Germania U20, de la finalul lunii septembrie. Atunci, echipa națională condusă de fostul mare atacant al Rapidului a pierdut meciul, scor 0-1 (0-1). Întâlnirea a avut loc la Arad, într-o competiție amicală denumită Liga Elitelor. Polonia, Cehia, Italia, Anglia, Norvegia și Portugalia fac parte din competiție.

Daniel Pancu, scenariu incredibil despre imaginea care a scandalizat România

Toată România a fost scandalizată de mizeria lăsată în urmă de jucătorii și staff-ul lui Daniel Pancu la meciul de la Arad. Totul, în oglindă cu ordinea și curățenia din dreptul băncii de rezerve a nemților. Totuși, selecționerul naționalei U20 spune că imaginea este una contrafăcută sau a fost vorba de un un scenariu în urma căruia imaginea României să fie afectată.

„Da, e real, doar că e real și la banca Germeniei. Au fost ori în photoshop, ori le-au luat (sticlele – n.r.) după care au făcut poza. Dar nu le-au luat germanii, ci românii. Am vorbit eu cu team managerul de la noi și mi-a explicat situația. Exact așa au stat lucrurile. A fost să ne scoată pe noi…

Oricum, rușinos. Și într-un caz și în altul, rușinos. Orice ai face, rușinos. Eu nu am știut de situația asta. Am avut, prima discuție a fost legată de banca de rezeve și cum lăsăm acolo… Sarcina claă a portarilor de rezervă, care trebuie să adune și mingile și absolut tot. Nu o să mai avem (imagini din astea – n.r.). Și într-o situație și în alta tot foarte urât se vede.

(Cineva a vrut să prezinte – nr.) Exact, exact. A făcut lună acolo și…Nu știu care a fost interesul, că au făcut photoshop, că au făcut poza… și într-o situație și alta, s-a văzut foarte urât banca noastră”, a declarat Daniel Pancu la Playsport Live.

Marcel Pușcaș, critică dură la adresa „tricolorilor” U20

Imaginile au fost dezvăluite de Marcel Pușcaș. Președintele lui FC U Craiova a criticat dur atitudinea românilor și a acuzat lipsa de educație a celor din staff-ul tehnic.

„ORDINE și DEZORDINE

„Așa arătau băncile tehnice ale Germaniei (sus) și României (jos) la finalul meciului naționalei U20 de la Arad.

La mai toate jocurile disputate de români e la fel. Ține de educație și în special de pedagog. Poate spune și asta ceva despre dezordinea din gândire, din teren, din pregătire, din abordarea jocului și din atitudine. Chiar și din analizele de joc. Dacă nu iau măsuri antrenorii e o problemă. Cu licența Pro cu tot.

Poate ar trebui un curs intensiv pe care să-l predea Herr Stoichiță (directorul tehnic la federației de fotbal – n. red.). Pe bancă sunt de obicei 6 adulți și 9 jucători. Poate că și de la acest mic-mare detaliu pornește performanța“, a fost reacția lui Marcel Pușcaș

Urmăriți Playsport.ro și pe