Se anunță scandal în Giulești! Daniel Pancu, „blocat” de anunțul lui Adrian Mititelu: „Nu cred că a mai fost așa ceva! E o situație delicată” EXCLUSIV

Robert Zanfir 07.02.2023, 19:15
Se anunță scandal în Giulești! Daniel Pancu, „blocat” de anunțul lui Adrian Mititelu: „Nu cred că a mai fost așa ceva! E o situație delicată” EXCLUSIV

Daniel Pancu (45 de ani) a vorbit la Playsport Live despre tensiunile care se anunță la Rapid – FC U Craiova. Fostul mare atacant din Giulești spune că nu a mai întâlnit o astfel de situație, în care patronul să amenințe cu boicotarea partidei, dacă va fi înjurat de suporteri.

Rapid – FC U Craiova va fi cu siguranță cel mai încins meci al rundei 25 din Superliga. În război cu suporterii după scandalul de la Sfântu Gheorghe, Adrian Mititelu i-a avertizat pe Dan Șucu și Victor Angelescu că va scoate echipa de pe teren, dacă oltenii îl vor înjura. Omul de afaceri din Bănie spune că nu își va asuma prezența fanilor pe stadionul din Giulești.

Se anunță scandal în Giulești! Daniel Pancu, „blocat” de atitudinea lui Adrian Mititelu

Prezent în studioul Playsport, Danie Pancu recunoaște că situația este una delicată, deși admite că fotbalul fără suporteri nu are sens. Actualul antrenor al naționalei U20 spune că orice abatere va fi sancționată dur de acum.

„Nu știu ce decizii au luat până la urmă. E o inițiativă a suporterilor. Nu mai știu ce riscuri poți avea în acest moment. Sunt aproape convins că în momentul în care vor mai exista episoade genul celor de la Sepsi, suporterii vor fi evacuați.

Fotbalul e frumos cu suporteri, e frumos, dar nu de maniera aia. Nu știu ce risc vor avea cei de la Rapid în momentul de față. E o situație delicată, e greu de răspuns.

Vom vedea ce se va întâmplă. Nu știu dacă este legal să scoți echipa. Ce își asumă? Să mai pierzi încă un meci… Nu cred că a mai fost așa ceva, să scoți echipa pentru că ești înjurat de suporteri”, a declarat Daniel Pancu la Playsport Live.

„Dacă îi lasă pe acolo cu fel de fel de bannere împotriva mea și a familiei mele, eu nu voi începe meciul! Voi părăsi meciul. Dar dacă mă înjură cei de la Craiova, Robert Săceanu are ordin să scoată echipa de pe teren. Nu mă interesează consecințele!

Am mândrie și orgoliu. Eu nu mai pot! Dacă apar bannere, jucătorii se vor opri și vor părăsi terenul cu orice consecințe! Să joace Angelescu, Șucu și cu cei de la Rapid”,
Adrian Mititelu, pentru Gsp.

Fanii lui FC U Craiova își anunță prezența pe Giulești

În ciuda interdicției primite din partea lui Adrian Mititelu, suporterii lui FC U Craiova își anunță prezența la derby-ul cu Rapid.

„Vineri joacă Știința în deplasare! După ce la ultima întâlnire din noul lor cuib am făcut o atmosferă de vis, culminând cu victoria de la ultima fază a meciului, este datoria noastră să ținem steagul sus și să surclasăm episodul precedent.

Doar împreună putem purta echipa spre o nouă victorie și spre o nouă seara de vis în care împreună să strigăm: „Noapte bună, București!”, Deplasarea se face cu trenul, urmând să plecam din Gara Craiova la ora 14:13 cu trenul IR 1596, ajungând în București în jurul orei 17:33. Întrunirea are loc începând cu ora 13:00 în Gară.

Prețul unui bilet dus întreg este de 72 lei. Prețul unui bilet la meci este de 10 lei, iar acestea se vor achiziționa de la noi în ziua meciului”, se arată într-un comunicat al celor de la Peluza Sud 1997.

  • Comisia de Disciplină va da miercuri, 8 februarie, un verdict în cazul meciului suspendat dintre Sepsi și FC U Craiova.
  • Rapid – FC U Craiova este programat vineri, 10 februarie, de la 20:00.
Urmăriți Playsport.ro și pe