Familia lui Mario Iorgulescu a început războiul. Avocații angajați de șeful LPF, plângere penală împotriva judecătorului de caz + Urmașii lui Dani Vicol vor 1,6 milioane de euro de la fiul lui Gino Iorgulescu

Andrei Alexandra 12.01.2023, 12:00
Familia lui Mario Iorgulescu a început războiul. Avocații angajați de șeful LPF, plângere penală împotriva judecătorului de caz + Urmașii lui Dani Vicol vor 1,6 milioane de euro de la fiul lui Gino Iorgulescu

Familia lui Mario Iorgulescu s-a îndreptat împotriva judecătorului care se ocupă de procesul fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal din România. În 2019, acesta, aflat sub influența alcoolului și a unor substanțe halucinogene, a provocat un accident rutier grav, în urma căruia un bărbat, pe numele său Dani Vicol, la acel moment în vârstă de 24 de ani, a decedat.

Familia lui Mario Iorgulescu, plângere împotriva judecătorului de caz

În urma accidentului, și fiul lui Gino Iorgulescu a suferit răni extrem de grave. În prezent, el este internat într-un spital din Italia și speră să își poată ispăși eventuala pedeapsă în această țară. În acest timp, familia sa încearcă să îi obțină o pedepsă cât mai mică, dar și să reducă pe cât posibil eventualele daune pe care ar urma să le achite către familia lui Dani Vicol. Acesta a fost căsătorit în două rânduri și a avut doi copii, un băiat de un an și o fată de cinci ani.

Mamele copiilor lui Dani Vicol au primit de la firma de asigurări aproximativ 500.000 euro, însă mai vor 1,6 milioane de euro de la familia Iorgulescu. Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a depus plângere penală împotriva judecătorului și cere recuzarea completului de judecată. Conform surselor Playsport, avocații lui Gino Iorgulescu sunt nemulțumiți de faptul că judecătorul a respins o mulțime de probe depuse la dosar în apărarea lui Mario.

Fiul președintelui LPF, promisiune față de familia lui Dani Vicol

Recent, la finalul anului trecut, Mario Iorgulescu a dat un interviu de pe patul de spital din Italia. El a spus că regretă enorm ce s-a întâmplat în acea seară și a promis că va avea grijă de familia victimei sale. De asemenea, el a anunțat că nu vrea să fie adus în România pentru a-și ispăși pedeapsa, ci își dorește să facă acest lucru în Peninsulă.

„Am plâns un an și jumătate, în fiecare zi, în hohote. Nu am încercat să vorbesc vreodată cu familia victimei. Dar aș vrea să le transmit ceva, să îmi cer scuze. Vreau să le spun întâi condoleanțe. Chiar sunt sincer. Dar vreau să le spun că oamenii mai și greșesc.

Vreau să le spun că aș vrea să dau timpul înapoi, nu aș mai face acea greșeală. Nu pot să dau timpul înapoi, dar pot să le fac o promisiune. Voi avea grijă de acei copii, nu le va lipsi nimic, niciodată, mă voi ocupa personal eu și familia mea.

Voi face tot posibilul să nu ducă lipsă de nimic, chiar știu că le este greu fără tată, mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta.

Nu vreau să mă întorc în România. Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia.

Mario Iorgulescu, dezvăluiri cutremurătoare

Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal, medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. Sunt înconjurat, aici, de oameni cu probleme psihice. Nu am cu cine să vorbesc, am momente când o iau razna.

Preferam să fiu la pârnaie, era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Aveam cu cine să vorbesc măcar, trecea timpul mai repede decât aici.

Fac terapie tot timpul, medicamentație, mă ajută să stau pe linia de plutire, dar tot nu e bine. Mi se agravează constant situația. Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului.

Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România… Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni”, a spus Mario Iorgulescu în noiembrie 2022 pentru fanatik.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe