Fanii au ales noua siglă a lui Dinamo în proporție de 90 la sută. Ce au decis suporterii roș-albilor

Olteanu Ștefan 10.05.2022, 14:46
Fanii au ales noua siglă a lui Dinamo în proporție de 90 la sută. Ce au decis suporterii roș-albilor

Noua siglă a lui Dinamo va fi anunțată în mod oficial pe data de 14 mai, iar în proporție de 90%, fanii au ales deja care va fi aceasta. Formația din Liga 1 le-a oferit suporterilor beneficiul de a alege noua emblemă a clubului, prin intermediul unui vot deschis pe pagina de Facebook. Iar din cele cinci sigle supuse votului, una se poate considera câștigătoare în avans.

Clubul a pus la dispoziție, fanii au ales! Cum ar putea să arate noua siglă a lui Dinamo. Alegerea e deja făcută, în proporție de 90 la sută

Dinamo a anunțat, luni, prin interemediul unei postări pe Facebook că a deschis un vot pentru ca fanii să poată alege noua siglă a echipei, iar la nici 24 de ore distanță, în proporție de 90 la sută, suporterii au ales!
Cinci sigle le-au fost puse la dispoziție suporterilor pe Facebook. Iar emblema câștigătoare va fi alesă în funcție de care primește mai multe aprecieri („like-uri”).

Timp de trei zile, până pe 12 mai (ora 20:00), suporterii dinamoviști din țară și din străinătate pot vota, pe pagina oficială de Facebook, noua siglă a clubului nostru”, se arăta pe pagina de Facebook a lui Dinamo.

Și se pare că avem deja o câștigătoare. În mai puțin de 19 ore, o siglă a strâns aproape 11 mii de „like-uri” din partea suporterilor, mai mult decât toate celelalte adunat (n.r. – sub 10 mii).

Fanii au votat în proporție covârșitoare noua siglă a lui Dinamo. Sursa foto: Facebook,com/dinamobucurestiofficial
Fanii au votat în proporție covârșitoare noua siglă a lui Dinamo. Sursa foto: Facebook.com/dinamobucurestiofficial

Urmează noi serii de departajare

Sigla aleasă de suporteri nu va fi automat și cea prezentată în mod oficial pe data de 14 mai. După votul suporterilor, urmează noi serii de alegeri.

Prima comisie de vot va fi a suporterilor. Cele cinci propuneri vor fi votate timp de trei zile, până pe 12 mai (ora 20:00), pe pagina oficială de Facebook a clubului, urmând să primească puncte de la 1 la 5, în funcție de rezultat. Poziția 1 (5 puncte), poziția 2 (4 puncte), poziția 3 (3 puncte), poziția 4 (2 puncte), poziția 5 (1 punct).

A doua comisie de vot va fi din cadrul DDB. Modul de punctaj va fi același ca la prima comisie.

A treia comisie va fi formată din legendele clubului. Foștii mari jucători și antrenori care au scris istoria clubului vor vota cele cinci propuneri. Și punctajul va fi același ca la prima comisie.

A patra comisie va fi formată din cei mai importanți jucători din lotul actual și din o parte din antrenorii de la grupele de juniori ale clubului. Același punctaj.

A cincea comisie va fi formată din reprezentanții de marketing ai clubului. Modul de punctaj va fi același, ca la prima comisie”, a transmis Dinamo, pe Facebook

În funcție de punctajul final pe care îl va obține fiecare siglă în parte, pe data de 14 mai, când Dinamo va împlini 74 de ani de la înființare, va fi dezvăluită noua emblemă a echipei. Aceasta va fi prezentată împreună cu tricourile „câinilor” din sezonul 2022 – 2023.

Urmăriți Playsport.ro și pe