Fanii Barcelonei, disperați să-l aibă înapoi pe Messi. Tot stadionul a început să-i strige numele pe Camp Nou în minutul 10 din El Clasico

Bogdan Solomon 05.04.2023, 23:09
Fanii Barcelonei, disperați să-l aibă înapoi pe Messi. Tot stadionul a început să-i strige numele pe Camp Nou în minutul 10 din El Clasico

Alimentați de zvonurile conform cărora Lionel Messi refuză prelungirea contractului cu PSG, scadent în vara acestui an, fanii Barcelonei fac tot ce le stă în putință pentru a-l convinge să revină pe Camp Nou. Un moment cu totul și cu totul special a fost surprins chiar în timpul „El Clasico”.

Fanii Barcelonei, disperați să-l vadă înapoi pe Messi. Întreg stadionul i-a scandat numele chiar în „El Clasico”

În startul meciului cu Real Madrid din semifinalele Cupei Spaniei, gândurile fanilor catalani se îndreptau spre starul argentinian. Stau mărturie imaginile surprinse în minutul 10.

Un întreg stadion i-a scandat la unison numele fotbalistului care cu doi ani în urmă își părăsea, printre lacrimi, echipa de suflet, forțat de problemele financiare cu care aceasta se confrunta. Totul, într-un nou efort de a-l convinge să se întoarcă, iar visul poate deveni realitate.

Gruparea blaugrana și-a manifestat, prin vocea vicepreședintelui Rafa Yuste, interesul de a-l readuce pe Messi la finalul acestui sezon, din postura de jucător liber de contract. „Am purtat discuții cu cei din anturajul lui Leo Messi. Leo știe cât de mult îl apreciem și mi-ar plăcea să se întoarcă aici. Cu siguranță, Messi iubește clubul Barcelona și orașul, așa că sperăm să găsim condițiile corecte ca el să continue să scrie istorie aici”, a spus oficialul.

Pique, avertisment pentru Barcelona. De ce nu este de acord cu revenirea lui Messi

Spre deosebire de Rafa Yuste și suporterii Barcelonei, un fost coleg al lui Lionel Messi nu s-a arătat deloc încântat de revenirea acestuia pe Camp Nou. Este vorba despre Gerard Pique, care a ținut să avertizeze că aducerea argentinianului ar putea avea consecințe grave asupra clubului, având în vedere problemele financiare.

„Îl cunosc pe Rafa Yuste și știu cum este. Este o persoană foarte bună și va spune mereu ce dorești să auzi. E un om grozav și își alege atent cuvintele potrivite.

Evident, pentru toți fanii echipei, ar fi incredibil ca Leo să revină. Dar uneori ajungi într-o situație în care dacă forțezi lucrurile prea mult, ele s-ar putea întoarce împotriva ta”, a declarat Pique referitor la posibila întoarcere a lui Messi.

Cei doi au evoluat împreună ani la rândul pentru Barcelona, dar relațiile s-au răcit de când argentinianul a părăsit echipa. Presa spaniolă a dezvăluit că fostul fundaș i-a sugerat atunci președintelui Joan Laporta să nu-i ofere un nou contract septuplului câștigător al Balonului de Aur, convins că echipa se poate descurca la fel de bine și în absența lui.

Urmăriți Playsport.ro și pe