Fanii de la CSA Steaua s-au dat în spectacol pe Cluj Arena! Jandarmii au intervenit in forță. De la ce a pornit scandalul

Olteanu Ștefan / 07.04.2022, 21:19
Fanii de la CSA Steaua s-au dat în spectacol pe Cluj Arena! Jandarmii au intervenit in forță. De la ce a pornit scandalul

Duelul Universitatea Cluj – CSA Steaua din play-off-ul Ligii a II-a nu a putut fi lipsit de incidente în tribune, iar fanii echipei oaspete s-au dat în spectacol pe Cluj Arena. Mai mulți suporteri din Peluza SUD au intrat pe pista arenei și a fost nevoie de intervenția jandarmilor, deoarece stewarzii prezenți la fața locului erau depășiți de situație.

Jandarmii au intervenit pe Cluj Arena cu gaze lacrimogene. Fanii de la CSA Steaua s-au dat în spectacol

Prezenți în număr de peste 200 pe Cluj Arena la duelul dintre Universitatea și CSA Steaua, fanii echipei roș-albastre s-au dat în spectacol și au provocat un mic incident. În repriza secundă, mai mulți suporteri ai Stelei au spart plexiglasul de la peluză și au intrat pe pista arenei. Stewarzii au încercat să calmeze spiritele, dar în scurt timp s-au văzut depășiți de situație și a fost nevoie de intervenția jandarmilor.

După o dispută care a durat câteva zeci de secunde, timp în care fanii au aruncat cu scaune din peluză și jandarmii au dat cu gaze lacrimogene, atmosfera s-a potolit.

La scandal au luat parte și câțiva fani ai celor de la U Cluj, care ar fi fost deranjați de faptul că li s-a furat un steag.

În urma incidentelor, galeria Stelei a fost la un pas să fie evacuată de pe stadion, însă în cele din urmă forțele de ordine l-au reținut pe un singur suporter și le-au permis celorlalți să asiste în continuare la meci.

Sursa video: https://www.youtube.com/c/LookSportTV/featured

Înainte de a ajunge la Cluj Arena, suporterii de la Steaua și cei de la U Cluj s-au bătut în Piața Unirii și în Piața Muzeului. Și atunci au intervenit jandarmii pentru a-i pune la punct pe fani. De asemenea, inclusiv în centrul Clujului au fost folosite gaze lacrimogene.

A fost show total pe Cluj Arena. Suporterii ambelor formații au făcut o atmosferă incendiară

CSA Steaua a deplasat câteva sute de suporteri la Cluj pentru derby-ul cu Universitatea. Aproximativ 100 dintre ei au ales să se deplaseze cu avionul și au făcut spectacol sub ochii stewardeselor în drum spre Cluj.

Însă, în timpul meciului, peluza mai gălăgioasă a fost cea a Universității. Fanii „șepcilor roșii” au fost mai numeroși și mai gălăgioși în același timp.

De asemenea, torțele nu au lipsit din arsenalul fanilor și atmosfera a fost extrem de încinsă în prima repriză.

EXCLUSIV. Prima reacție dinspre CSA Steaua după discuția din jurul bielorusului Vasili Hamutovski. „E război acolo. Trebuie să fim primitori”.