Fanii i-au decis soarta lui Mircea Rednic. Anunțul scurt și sec făcut de DDB

Olteanu Ștefan / 27.11.2021, 20:13

Fanii acționari din programul DDB i-au decis soarta lui Mircea Rednic. Anunțul a venit în urmă cu doar câteva minute, prin intermediul unui comunicat postat pe rețelele de socializare. De asemenea, fanii din „Peluza Cătălin Hîldan” au reacționat și ei la anunțul făcut.

Mircea Rednic rămâne la Dinamo! Fanii i-au decis soarta antrenorului

La doar câteva zile după ce s-a vehiculat că vor să îl readucă pe Dușan Uhrin Jr. la echipă, fanii din programul DDB i-au decis soarta lui Mircea Rednic.
În ciuda rezultatelor negative din ultima perioadă, suporterii acționari au decis să meargă în continuare pe mâna „Puriului”.

Rămânem cu Mircea Rednic”, au scris fanii, prin intermediul unui comunicat postat pe pagina de Facebook a DDB.

De asemenea, la scurt timp au reacționat și suporterii din „Peluza Cătălin Hîldan”.

Vrem liniște”, a fost mesajul acestora.

Previziune sumbră pentru Dinamo: „Nu-și mai revine nici dacă ajunge la ATI”. Victor Becali a vorbit despre situația din Ștefan cel Mare.

Mircea Rednic, deranjat de zvonurile apărute: „Știți voi că l-a sunat cineva pe Uhrin?!”

Mircea Rednic nu a reușit să câștige niciun meci de la revenirea la Dinamo. În schimb, el a remizat de trei ori și a încasat cinci înfrângeri.
Echipa este în continuare pe penultimul loc în Liga I și pare că nu mai reușește să iasă din criză. De altfel, în ultimele săptămâni au avut loc și mai multe neînțelegeri între Rednic și jucători. Inițial, Deian Sorescu a fost exclus de antrenor din lot, iar acum a venit rândul lui Steliano Filip să fie pedepsit. Fundașul stânga nu a făcut parte din lotul lui Dinamo la partida cu FC U Craiova din ultima etapă.
În acest context, suporterii din DDB ar fi amenințat recent că, dacă nu vor ieși din criză, vor apela din nou la Dușan Uhrin Jr. Ei și-ar fi motivat alegerea prin faptul că tehnicianul ceh a reușit să îi mai salveze o dată din criză.
Informația a fost, însă, negată de Mircea Rednic la ultima conferință de presă:

Sunt zvonuri. Știți voi că l-a sunat cineva pe Uhrin? N-are rost să comentez zvonuri. Eu am venit la Dinamo să câștig bani? Am venit să ajut, să încerc să scot echipa din situația în care se află acum. N-am venit să câștig bani. Nici nu m-am așezat bine și am dat peste 20.000 (de euro). Aoleu, nu mai zic, că apoi îmi fac iar notificare de la insolvență… n-am voie să vorbesc.

Dacă îl aduc pe Uhrin, n-am nimic împotrivă. Eu am venit să ajut Dinamo, la fel cum a venit Uhrin data trecută. Dar el de ce nu a rămas? Asta e, să vină el acum. N-am nimic împotrivă. Le-am spus fanilor că dacă e vreo problemă, mă retrag. Însă nu știu dacă e adevărat”, a spus Rednic.