Fanii lui Dinamo au primit „interzis” la meciul cu Clinceni! Peluza „Cătălin Hîldan” protestează!

Bădulescu Silvian / 03.12.2021, 14:55
Fanii lui Dinamo au primit „interzis” la meciul cu Clinceni! Peluza „Cătălin Hîldan” protestează!

Meciul Academica Clinceni – Dinamo București se joacă astăzi, de la ora 21.00, la Giurgiu. Gazdele nu doresc să permită accesul suporterilor la această partidă, motivând că nu ar putea să asigure paza. Suporterii din Peluza „Cătălin Hîldan” au protestat împotriva acestei decizii.

„Când cei de la Clinceni au avut nevoie de stadion, Dinamo le-a pus la dispoziție arena din Ștefan cel Mare”

Suporterii alb-roșiilor au fost vocali în ceea ce privește decizia de a interzice suporterii pentru partida de pe stadionul „Marin Anastasovici”. Aceștia au emis un comunicat pe pagina oficială de Facebook a peluzei.

Patronul celor de la Clinceni, Iulian Stoica, a fost primul vizat în cuvintele scrise de către aceștia pe social media.

Tipul din imagine este Iulian Stoica, patronul clubului cu nume pretențios. Când cei de la Clinceni au avut nevoie de stadion, Dinamo le-a pus la dispoziție arena din Ștefan cel Mare. Acum s-au mutat la Giurgiu, unde urmează să-i întâlnim”.

Aceștia au făcut o comparația cu situația pe care suporterii au mai înfruntat-o în anii precedenți, când, pentru suporterii alb-roșii, au fost puse în practică fel și fel de metode pentru a-i face să nu mai vină la meciuri.

Din păcate, domnul Iulian Stoica a preluat obiceiul prost al celor de la Astra Giurgiu și caută orice cale prin care să împiedice accesul suporterilor noștri pe stadion. Cei de la Astra puneau prețuri prohibitive pentru că se temeau de prezența noastră și de atmosfera pe care o puteam crea.
Stoica face altceva: inventează motive pentru ca noi să nu putem intra pe stadion. Ca și cum nu sunt suficiente toate filtrele prin care trebuie să trecem: vaccin, certificat, teste covid, ziua și ora meciului, distanța, temperatura de afară”.

„Dacă nu-și permite să organizeze, SĂ NU MAI FIE PROGRAMATĂ!”

Aceștia au scos în evidență și „motivul principal” pentru care nu s-ar fi permis accesul suporterilor pe stadion.

Printre motivele invocate este și acela că nu poate asigura paza la meci. Ca și cum s-ar aștepta la vreo încăierare între suporterii noștri și ultrașii periculoși ai Clinceniului. Dacă o echipă nu-și permite să organizeze, să găzduiască un meci, să nu mai fie programată”.

În încheierea comunicatului, aceștia au cerut să fie făcută dreptate, iar toate cluburile să fie tratate egal.

N-au ce căuta în Liga I cluburi care nu respectă nici măcar un minim de fair-play. Se pare că în încercarea de a pune piedici, au reușit să împingă meciul la ora limită de la care sunt impuse și alte restricții. Nu e suficient că etapa trecută am fost programați vineri și am jucat, acasă, fără spectatori, în timp ce privilegiații Ligii I au jucat în zilele următoare cu public. Cerem să se facă dreptate și să fim tratați în mod corect!”.