Decizie radicală luată de Gică Hagi la Farul Constanța. Meciul cu Rapid se va juca fără suporteri

Dragos Stefanescu 03.12.2021, 08:46
Decizie radicală luată de Gică Hagi la Farul Constanța. Meciul cu Rapid se va juca fără suporteri

Meciul Farul Constanța – Rapid se va juca sâmbătă seară de la ora 21:30, la Ovidiu. Datorită noilor restricții impuse de autorități pe fondul pandemiei de COVID-19, meciul se va disputa fără suporteri.

Meciul Farul – Rapid, fără suporteri în tribune

Farul Constanța și Rapid se vor înfrunta sâmbătă seară de la ora 21:30, la Ovidiu. Partida face parte din etapa cu numărul 18 a Ligii 1. Datorită noilor restricții sanitare, partida se va disputa fără suporteri. Anunțul a fost făcut chiar pe site-ul clubului constănțean.

Farul Constanța anunță că partida de pe teren propriu cu Rapid București, din etapa a 18-a din Liga 1, programată sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 21.30, se va disputa, din păcate, fără spectatori!

Hotărârea de Guvern nr. 1183/2021 specifică faptul că accesul spectatorilor la competițiile sportive, la 30% din capacitatea stadionului, este posibilă numai pentru partidele care încep mai devreme de ora 21.00!!!

Din acest motiv, nu putem fi împreună la acest meci de pe teren propriu cu Rapid București. Care cu siguranță ar fi oferit și spectacolul din tribune dorit și așteptat atât de deținătorii de drepturi TV, cât și de reprezentanții LPF și FRF care susțin de fiecare dată încurajarea activităților prin care suporterii să fie prezenți în număr cât mai mare la stadion.

Ne pare rău pentru situația actuală și sperăm ca lucrurile să se schimbe în beneficiul suporterilor și al sportului în general în cel mai scurt timp!“, a fost mesajul celor de la Farul.

Mihai Iosif încearcă să dea șah mat la ”rege”

Partida dintre Farul și Rapid se anunță una extrem de spectaculoasă, având în vedere stilul ofensiv de joc al celor două echipe. În tur, meciul s-a terminat cu o remiză albă, scor 0-0. Înaintea duelului de sâmbătă seară, Farul se află pe locul 8 în Liga 1, cu 26 de punct. Rapid ocupă poziția a 5-a, cu 28 de puncte.

Mihai Iosif a prefațat partida de la Ovidiu în cadrul unei conferințe de presă. Tehnicianul giuleștean a evidențiat stilul de joc al adversarilor. Iosif s-a declarat încrezător în șanselele echipei sale, lăsând totuși o urmă de scepticism.

Jucăm cu o echipă care practică un fotbal ofensiv, colegă de clasament. Sperăm să obţinem un rezultat favorabil. Noi mergem în toate meciurile la victorie. La noi încărcătură mare e non-stop. Ne simţim încrezători şi sperăm să ţinem pasul cu plutonul fruntaş.

Am avut un singur rezultat mai puțin convingător, cu Chindia. În rest, nu cred că suntem la un nivel atât de mare încât să luăm cele trei puncte cu oricine jucăm. E un campionat extrem de echilibrat, în care sunt două sau maxim trei echipe care încearcă să se distanţeze, în rest este un pluton de 7-8 echipe care se luptă pentru celelalte locuri din play-off. Echipele sunt de valori apropiate, nu cred că e nimeni conjunctural acolo”, a spus Mihai Iosif.

Urmăriți Playsport.ro și pe