Fanii lui Dinamo nu au mai rezistat. Petiție online pentru demiterea lui Iuliu Mureșan. Câți “câini” au semnat până acum

Giosanu Catinca 08.02.2022, 20:57
Fanii lui Dinamo nu au mai rezistat. Petiție online pentru demiterea lui Iuliu Mureșan. Câți “câini” au semnat până acum

Fanii lui Dinamo au făcut o petiție contra directorului executiv al clubului de fotbal din șoseaua Ștefan cel Mare.

Noi probleme pentru Dinamo

Dinamo pare că nu mai scapă de probleme, iar pe lângă cele financiare, acum a intervenit o neînțelegere în ceea ce privește rezultatele dezastruoase din ultima perioadă de timp.

Iuliu Mureșan este detestat de fanii dinamoviști din toate colțurile lumii. Aceștia îi reproșează oficialului măzilirea antrenorului Mircea Rednic și instalarea lui Flavius Stoican, precum și campania catastrofală de achiziții din mercato. În pauza de iarnă, după ce l-a măzilit pe Rednic, Mureșan a pus pe liber 12 jucători și a adus alți 12, mulți sosiți după reluarea campionatului.

Atac la Iuliu Mureșan

Un suporter stabilit în Goteborg a inițiat o petiție cu titlul „Demisia d-lui Mureșan de la FC Dinamo”. Mulți au primit cu bucurie vestea că a creat o astfel de petiție, dovadă că s-au strâns 36 de semnături în numai două zile.

Orice scuze am încerca să găsim, așa nu se mai poate! Dacă acest domn nu își asumă greșelile, atunci trebuie să încercăm noi să-l stimulăm! Semnați aici. Vasile Sîrbu, dinamovist din 1969!”, a scris autorul petiției.

Reacția fanilor

”E incompatibil cu Dinamo”, „M-am săturat de umilințe”, „Pentru incompetență”, „A distrus echipa și șansele de salvare, de evitare a retrogradării prin transferuri”, acestea sunt doar câteva din motivele exprimate de fanii care au semnat petiția împotriva lui Iuliu Mureșan.

Stoican, obligat să câștige cu CSU Craiova

Flavius Stoican se confruntă și el cu probleme. Liderii DDB, acționari în cadrul clubului, se gândesc la îndepărtarea lui de la Dinamo și l-au căutat pe Dusan Uhrin jr.

Pentru a nu fi demis, tehnicianul are nevoie de o minune. Acesta este obligat să câștige joi cu CSU Craiova pentru a rămâne la Dinamo. În caz contrar, sunt șanse mari ca acela să fie ultimul său meci pe banca formației „roș-albe”.

Am întâlnit o echipă bună, pragmatică, care a profitat de fiecare fază avută. Botoșaniul e echipă de play-off, e clar! Nu vreau să cedăm, nu avem nimic de pierdut. Că luăm un gol, că luăm patru, nu cedăm! O să se întoarcă norocul și spre noi, că prea merg toate împotriva noastră.

Statistic am dominat, dar pe tabelă vedem 4 în dreptul adversarului. E delicat, nu trebuie să ne pierdem încrederea. Am jucători care pot face diferența. Știm când greșim, ne asumăm, nu pierde unul sau celălalt. O să fim o echipă bună în viitorul apropiat. Am jucători buni, e important să nu-și piardă încrederea.”, a spus Flavius Stoican, după partida cu Botoșani.

Urmăriți Playsport.ro și pe