Liviu Ciobotariu își „ceartă” jucătorii după Dinamo – Sepsi 0-3: „Am rămas restanți”

Cosmin Olteanu 31.07.2023, 23:59
Liviu Ciobotariu își „ceartă” jucătorii după Dinamo – Sepsi 0-3: „Am rămas restanți”

Liviu Ciobotariu își „ceartă” jucătorii după Dinamo – Sepsi 0-3, partidă care a contat pentru etapa a treia din Superliga.

Golurile partidei au fost semnate de Safranko, Alimi și Aganovic.

Liviu Ciobotariu își „ceartă” jucătorii după Dinamo – Sepsi 0-3

Deși echipa sa s-a impus cu scor de neprezentare în fața lui Dinamo, Liviu Ciobotariu s-a declarat nemulțumit de faptul că elevii săi nu au pus mai multe probleme pe faza de atac.

„Vreau să-mi felicit jucătorii pentru victorie, pentru rezultat, însă jocul nu m-a mulțumit. Trebuie să fiu corect și sincer. Mi-aș fi dorit mult mai mult în seara aceasta de la jucătorii noștri. Știți cum e, victoria contează. Nu pot decât să-mi felicit jucătorii și să încercăm să punem mai multe probleme pe faza de atac, pentru că, în această seară, am rămas puțin restanți.

Am stat bine în defensivă, în special în repriza a doua, pentru căm, în prima repriză, am făcut multe greșeli. Am stat mult prea jos, în mod normal trebuia să stăm undeva la 30 de metri de poarta adversă”, a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul partidei cu Dinamo, pentru Digi Sport.

Liviu Ciobotariu: „Trebuie să demonstreze că merită să joace la această echipă”

„Este adevărat că e greu să treci rapid de la o stare la alta, adică de la starea de euforie de la Sofia și apoi la acest joc. Ok, poate că a existat și un pic de oboseală la unii jucători, de aia am și menajat o parte dintre ei.

Jucătorii, care au jucat mai puțin, trebuie să demonstreze că merită să joace la această echipă. Este premator să vorbim acum despre podium. Important este că funcționează foarte bine faza defensivă, iar aici este meritul jucătorilor, pentru că ei sunt cei care se antrenează sută la sută la fiecare antrenament”, a mai spus Liviu Ciobotariu.

În prezent, Sepsi se află pe locul 3 din Superliga, cu șapte puncte obținute.

Urmăriți Playsport.ro și pe