Fanii lui Novak Djokovic i-au pus gând rău lui Rafael Nadal. Amenințări pentru spaniol: „Te vom ține minte”

Bădulescu Silvian / 08.01.2022, 14:24
Fanii lui Novak Djokovic i-au pus gând rău lui Rafael Nadal. Amenințări pentru spaniol: „Te vom ține minte”

Rafael Nadal a fost unul dintre sportivii care au vorbit spre situația lui Novak Djokovic din Australia. Acesta nu va putea să participe la Australian Open din cauza problemelor cu actele.

Rafael Nadal, „atacat” de presa din Serbia

Tenismenul spaniol a transmis că totul ar fi putut să fie evitat prin vaccinare. El consideră că Novak Djokovic ar trebui să-și asume propriile decizii, indiferent de repercursiuni.

Declarațiile ibericului au făcut înconjurul Europei, atrăgând critici din Serbia. Publicația Telegraaf a catalogat comentariile acestuia drept „jenante”.

Mesajul jenant al lui Rafael Nadal după expulzarea lui Novak Djokovic. Te vom ține minte!” a scris publicația sârbă după declarațiile lui Nadal.

Totodată, o altă publicație din Serbia a făcut o comparație între declarația dată de Rafael Nadal și cea a compatriotului său, Feliciano Lopez.

Rafa, ascultă-l pe colegul tău: un jucător de tenis spaniol, enervat de situația lui Djokovic!”

„Știa condițiile de luni bune”

Ce a declarat Rafael Nadal mai exact? Acestuia nu-i place situația, mai ales că este vorba de numărul 1 mondial, dar este de părere că sârbul știa de luni bune care sunt condițiile pentru a pătrunde în Austrlia.

Totodată, la ediția din 2021, organizatorii au fost foarte stricți în ceea ce privește intrarea și șederea sportivilor la Antipozi, iar, ulterior, pe Internet au apărut fel și fel de reacții ale acestora în ceea ce privește condițiile, precum și izolarea obligatorie.

Bineînțeles că nu îmi place această situație. Într-un fel, îmi pare rău pentru el. Dar, în același timp, știa condițiile de aici de luni bune, așa că a decis pentru el.

Lumea a suferit destul. Vaccinați-vă! Dacă și-ar fi dorit, ar fi jucat la Australian Open fără probleme. El își ia propriile decizii. Fiecare este liber să facă asta, dar există niște consecințe, corect?” a spus Rafa Nadal.

Cazul sârbului nu este singurul. Pe lângă situația lui Novak Djokovic, care a ținut capul de afiș al presei, autoritățile din Australia au continuat măsurile drastice în ceea ce privește sportivii. După liderul mondial de la bărbați, Nataliei Vikhlyantseva i-a fost retrasă viza și a fost trimisă acasă, deoarece aceasta era vaccinată cu Sputnik, un ser care nu este recunoscut la nivel global.

Următoarea pe listă a fost Renata Voracova. Reținută joi, a fost transferată la același hotel unde fusese trimis și sârbul Novak Djokovic, rezervat solicitanților de azi. Conform unei surse citate de ziarul „The Age” din Melbourne, jucătoarea din Republica Cehă a intrat în Australia cu o scutire de vaccinare, pe motiv că a fost infectată de COVID-19 în ultimele șase luni, același motiv invocat și de Novak Djokovic.