Haz de necazul lui Djokovic. Internetul este împânzit cu meme-uri „Novax” – Galerie Foto

Moldoveanu Camelia / 07.01.2022, 12:24

Novak Djokovic este în centrul atenției zilele acestea, asta după ce a devenit simbolul „Novax” (Unvaxxed, anti-vaccin) la nivel mondial. Liderul ATP s-a trezit carantinat și interogat în Australia, asta după ce a încercat să pătrundă în țară cu o derogare de la vaccinare „ușor suspectă”. Cât timp așteaptă să afle dacă își poate apăra titlul de la Australian Open, internauții au pornit un  val de meme-uri cu celebrul jucător de tenis.

„Novax” Djokovic

Unvaxxed este termenul englezesc pentru cei care sunt împotriva vaccinării. Astfel, pentru că refuză să se vaccineze, Novak Djokovic s-a ales cu speudonimul „Novax”. Meme-urile au început să curgă pe rețelele de socializare, iar în timp ce Nole se află în izolare și nu știe ce urmează să se întâmple cu ele, cele mai mari publicații ale lumii, firme, persoane publice sau oameni de rând au ajuns să facă haz de necazul lui.

Nadal și Federer fac și ei parte din imaginile care se amuză pe seama lui Djokovic. Spre exemplu, Nadal, care s-a declarat deja împotriva deciziei colegului său de breaslă de a nu se vaccina, este îmbrăcat într-un pilot de avion.

Imagine exclusivă cu pilotul care l-a adus oe Djokovic în Australia cu Viza greșită”

O altă glumă sună astfel:

Vaccinuri permise pentru a participa la Australian Open:

– Pfizer

-AstraZeneca

-Moderna

-Janssen

-Ser Novak Djokovic”

Și șirul glumelor continuă, însă le te poți bucura mai bine de ele accesând galeria foto a materialului.

Este Iisus. Sau cel puțin așa spune tatăl lui

S-a stârnit o adevărată isterie după ce liderul ATP a fost blocat în aeroportul din Melbourne. Autoritățile din Australia l-au interogat pe Djokovic în legătură cu adeverința eliberată de o comisie independentă de cele medicale autorizate, document prin care se specifica faptul că jucătorul de tenis nu poate fi vaccinat anti-covid deoarece ar putea suferi reacții adverse grave. Este de menționat faptul că organizatorii Australian Open au acceptat participarea și au aprobat o derogare.

Aflat sub interogatoriu timp de mai multe ore, tatăl marelui sportiv a ieșit la atac în fața camerelor de filmare. Srdjan Djokovic a acuzat Australia că i-ar fi „răpit” fiul.

În mențin închis. Al nostru Novak, mândria noastră. Novak este Serbia și Serbia este Novak. Îl calcă în picioare pe Novak și în acest mod calcă în picioare lumea din Serbia. Ei l-au legat pe Iisus pe cruce și același lucru fac și cu el (n.r. Novak). El a rezistat și încă trăiește printre noi. În același mod încearcă să-l crucifice și pe Novak. Îl subestimează pentru a-l pune în genunchi.”, a declarat tatăl liderul ATP.

În urma celor spuse de Srdjan Djokovic, potrivit The Age, liderul ATP ar putea primi o interdicție de a intra în Australia pentru 3 ani. Autoritățile iau în calcul această posibilitate, ceea ce înseamnă că Novak Djokovic și-ar putea lua adio și de la următoarele trei ediții ale Australian Open, dar și de la celelalte turnee organizate în această țară.