Fanii Parmei la picioarele lui Valentin Mihăilă după golul din Cupa Italiei. Românul a primit cea mai mare notă

Bordei Radu 08.08.2022, 09:56
Fanii Parmei la picioarele lui Valentin Mihăilă după golul din Cupa Italiei. Românul a primit cea mai mare notă

Valentin Mihăilă pare să își găsească, în sfârșit, locul la Parma. Mijlocașul venit de la Craiova a avut parte de o pregătire promițătoare în această vară. Mai mult, acesta a devenit eroul fanilor, după ce a contribuit la victoria din Cupa Italiei. Românul a marcat un gol.

Valentin Mihăilă, erou la Parma după prestația din Cupa Italiei. A luat notă maximă

Începutul de sezon pare promițător pentru jucătorul venit de la Craiova. Mai ales după ce Parma a arătat foarte bine în Cupa Italiei, unde a eliminat salernitana, echipă de Serie A. Valentin Mihăilă a fost unul din cei mai buni jucători de pe teren. Românul a fost integralist și a creat mereu pericol la poarta adversă. Drissa Camara a marcat primul gol pentru PArma, dar Mihăilă a fost cel care a închis tabela și a semnat calificarea parmegianilor.

Pentru prestația din acest meci, Mihăilă a primit 7,5, una din cele mai mari note ale echipei. Fotbalistul român a fost păstrat pe teren timp de 90 de minute de antrenorul Fabio Pecchia, spre deosebire de Dennis Man. Acesta a jucat doar în prima repriză, fără să reușească nimic notabil și a fost înlocuit la pauză.

În 16-imile Cupei Italiei, Parma va da peste Bari, care a eliminat-o astăzi pe Verona, cu scorul de 1-4. Dacă va ajunge în optimi, echipa lui Valentin Mihăilă și Dennis Man ar urma să o întâlnească pe Inter.

Valentin Mihăilă și Dennis Man, gata să ducă Parma în Serie A. „În urma lor nu e mare lucru”

Din 2 fotbaliști care nu se integrau în sistemul tactic gândit de Enzo Maresca, românii au devenit, brusc, marile speranțe ale fanilor parmegiani. Fabio Pecchia îi consideră pe Mihăilă și Man piese importante, jucători pe care se poate baza. Aceștia vor avea șansa unui sezon în Serie B să impresioneze și să arate că pot să facă parte dintr-o echipă câștigătoare. Fostul atacant de la FCSB este încă accidentat, dar Mihăilă s-a pregătit intens și a fost remarcat.

Mihăilă a crescut foarte mult, Pecchia are multe motive de bucurie. A început pregătirea mai târziu, după venirea de la națională, dar devine o armă importantă pentru antrenor. Man va fi și el important, dar acum nu este refăcut 100%. Un lucru este clar, în spatele lor nu este aproape nimic, așa că vor fi jucători importanți pentru Parma, informează Parma Live.

Recent, Dennis Man a avut o întâlnire cu fanii echipei Parma. El le-a transmis un mesaj ferm, după o discuție prelungită:

Vom lupta până la capăt”, a fost mesajul lui Dennis Man pentru fanii de la Parma, conform Parma Live.