Fantastic! Ajuns la 41 de ani, Zlatan se antrenează cu fiul său, de 16! Vezi ce știe să facă Max!

Catinca Giosanu 16.02.2023, 19:52
Fantastic! Ajuns la 41 de ani, Zlatan se antrenează cu fiul său, de 16! Vezi ce știe să facă Max!

Zlatan Ibrahimovic abia așteaptă momentul în care va reveni iar pe terenul de fotbal. Starul suedez se pregătește de zor, deși nu și-a revenit complet după accidentarea suferită la piciorul drept.

Zlatan Ibrahimovic se pregătește de primul meci din noul an

Ajuns la 41 de ani, Zlatan Ibrahimovic continuă să impresioneze. Suedezul lucrezază în continuare la revenirea sa la AC Milan. El a fost surprins la o sesiune de antrenament la care a participat și fiul său, Maximilian.

Ibrahimovic nu a mai jucat în niciun meci oficial din iunie 2022. Atunci a suferit o accidentare care a fost urmată de o intervenție chirurgicală la genunchi.

Fotbalistul ajuns la 41 de ani s-a aflat pe banca de rezerve a lui AC Milan la meciul cu AC Torino, disputat săptămâna trecută. Tehnicianul nu l-a introdus însă în joc. El a preferat să îi lase să joace pe cei care erau cu adevărat pregătiți de acțiune.

Cum a fost filmat vârful de atac

Veteranul lui AC Milan speră să își poate ajuta echipa la următorul meci. Între timp, el s-a antrenat cu rezerve și jucători precum Charles de Ketelaere și Ante Rebic, care au prins doar câteva minute de joc împotriva lui Spurs. De asemenea, vârful de atac a fost filmat în timp ce se antrena alături de fiul său la AC Milan.

”Vreau să recuperez ce am pierdut în cele 7-8 luni”

Într-un interviu acordat presei străine, Zlatan a vorbit despre noul său obiectiv. Atacantul suedez a punctat că principalul său scop este să recupereze ce a pierdut în perioada în care s-a recuperat după operația de ligament încrucișat și menisc.

Încă sunt Dumnezeu, încă sunt numărul unu. Am revenit și am schimbat muzica. Vreau să realizez multe lucruri, să recuperez ce am pierdut în cele 7-8 luni.

Echipa este în criză? Nu sunt îngrijorat, sunt momente normale într-un sezon. Trebuie să vorbim și să ne arătăm valoarea pe teren.

Dacă nu eram criticați, înseamnă că nu eram în top. M-au criticat timp de 25 de ani, pentru că sunt numărul unu.”, a spus Zlatan Ibrahimovic, conform Sport Media Set.

Urmăriți Playsport.ro și pe