Farul Constanța, sprijinul lui Mirel Rădoi pentru Jocurile Olimpice! 5 jucători merg la Tokyo să lupte pentru medalie: „E o onoare!”

Sorin Chiriac / 30.06.2021, 23:27
Farul Constanța, sprijinul lui Mirel Rădoi pentru Jocurile Olimpice! 5 jucători merg la Tokyo să lupte pentru medalie: „E o onoare!”

Farul Constanța este sprijinul lui Mirel Rădoi pentru Jocurile Olimpice! Cinci jucători merg la Tokyo să lupte pentru medalie. Gică Popescu, președintele echipei de la malul mării, consideră că este o adevărată onoare.

Farul Constanța, sprijinul lui Mirel Rădoi pentru Jocurile Olimpice!

Farul Constanța a disputat, astăzi, un meci amical cu Chindia Târgoviște. Constănțenii au cedat în fața Chindiei, adversara din play-out-ul precedent. Unicul gol al jucătorilor de la malul mării a fost marcat de atacantul Adrian Petre, din lovitură liberă, în minutul 88. Deși a triumfat în prima partidă de miecuri, 1-0 contra lui CS Mioveni, acum lucrurile au stat puțin diferit.

Președintele echipei Farul Constanța a făcut câteva declarații imediat după jocul de astăzi. Oficialul a simțit nevoia să se justifice într-un fel sau altul. Printre altele, Gică Popescu a ținut să reamintească faptul că Farul este echipa care dă cei mai mulți jucători la lotul olimpic al lui Mirel Rădoi.

5 jucători merg la Tokyo să lupte pentru medalie: „E o onoare!”

Portarul Aioani, fundașii Virgil Ghiță și Radu Boboc, mijlocașul Andrei Ciobanu și atacantul George Ganea vor evolua cu toții la Tokyo. Principalul lor obiectiv este să să lupte pentru medalie.

Suntem cea mai generoasă echipă din Liga 1, sper să nu ne coste! Am lăsat la lot jucători care erau titulari, dar e important să fie prezenți la Jocurile Olimpice. Sper să aibă un parcrurs cât mai lung, să lupte pentru o medalie. Sper să găsim înlocuitori, era greu să le spui să nu participe, era o bucurie si pentru ei, o onoare. Știu că sunt cluburi care refuză să trimită jucători la Tokyo, important e să se întoarcă cu bine, cu rezultate foarte bune.”, a declarat președintele Farului, Gică Popescu.

De asemenea, Gică Popescu a explicat de ce la țintarul Ligii 1 a apărut numele de Viitorul.

Nu ieșise noul nume, Farul, de la Registrul Comerțului. Certificatul a ieșit azi, vom juca de acum cu noua identitate, Farul.”, a mai spus Gică Popescu.

„Cu Hagi ne vom obişnui pe parcurs”

În amicalul cu Mioveni au jucat şi noile transferuri. Adi Petre a vorbit după meciul cu nou-promovata CS Mioveni.

Cu colegii majoritatea dintre ei eram obişnuit de la loturile naţionale, cu domnul Hagi mă voi obişnui pe parcurs, dar sunt sigur că vom face o treabă bună.

Presiunea o am de la 18 de când am debutat la UTA, sunt obişnuit cu ea. Totul depinde de mine cum voi răspunde al această presiune suplimentară, având în vedere că domnul Hagi este pe bancă. E o onoare şi o responsabilitate foarte mare de a lucra cu domnul Hagi!”, a declarat jucătorul proaspăt transfer la Farul.