Fața urâtă a lui Lionel Messi: „S-a enervat rău și nu s-a mai controlat. A început să mă înjure”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 18.06.2022, 19:11
Fața urâtă a lui Lionel Messi: „S-a enervat rău și nu s-a mai controlat. A început să mă înjure”

Leandro Paredes, coechipier cu Lionel Messi la Paris Saint-Germain și la naționala Argentinei, a povestit un episod mai puțin obișnuit, cu conaționalul său în prim-plan. Cunoscut drept o persoană extrem de calmă și de amabilă, Messi s-a înfuriat la un moment dat pe prietenul său, chiar în timpul unui meci de UEFA Champions League.

Lionel Messi s-a enervat extrem de tare pe Leandro Paredes în timpul unui meci de UEFA Champions League: „A început să mă înjure rău”

La acel moment, cei doi încă nu erau coechipieri la echipa de club. Se întâmpla în februarie 2021, în ultimele luni ale lui Lionel Messi la Barcelona. Atunci, catalanii s-au duelat cu cei de la Paris Saint-Germain în optimile de finală ale UEFA Champions League.

În manșa tur, disputată pe Camp Nou, parizienii, cu Kylian Mbappe în forma carierei lui, au pus în scenă o adevărată demonstrație de fotbal. A fost 4-1 pentru gruparea de pe Parc des Princes, cu un hat-trick reușit de starul francez.

Leandro Paredes a dezvăluit că la un moment dat în timpul meciului, luat de val datoriă cursului jocului, a făcut un comentariu ironic la adresa celor de la Barcelona. Moment care a declanșat furia lui Lionel Messi.

S-a supărat pentru că am făcut un comentariu către colegii mei. M-a auzit și s-a înfierbântat. Era nervos. A început să mă înjure rău. Îmi venea să mor. Voiam să plec acasă”, a spus mijlocașul defensiv de 27 de ani potrivit Marca.

VIDEO cu momentul la care a făcut referire Paredes

Lucrurile au revenit însă rapid la normal între cei doi argentinieni. Paredes a explicat că în prezent acel episod reprezintă un motiv de amuzament între cei doi, fapt ce nu putea fi luat în calcul la fața locului.

Ulterior, l-am văzut la echipa națională și era ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Am văzut cum e el ca om. Relația a continuat normal. Acum, când apare acest subiect în discuție, vorbim și râdem. Dar atunci era înfierbântat. Voia să mă omoare”, a încheiat fotbalistul lui PSG.

De ce nu crede Marco van Basten că Lionel Messi poate fi inclus în galeria celor mai mari fotbaliști din istorie

Recent, Lionel Messi a fost criticat de marele Marco van Basten. Fostul fotbalist legendar olandez nu consideră că argentinianul are ce îi trebuie pentru a se impune într-un vestiar. Asemenea regretatului Diego Armando Maradona.

„Messi rămâne un fotbalist magnific, dar nu de nivelul lui Diego Maradona, care a avut mereu mai multă personalitate la echipă. Despre Leo nu aș spune același lucru. Nu poate fi jucătorul care să treacă singur în față și să mergi cu el la război”, a spus recent van Basten conform Sport Bible.

Adevărul despre statutul lui Lionel Messi la PSG. Angel Di Maria a dat din casă după ce a încheiat conturile cu campioana Franței