„Fatală” pentru Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf și iubita sa vor avea un copil!

Bordei Radu / 10.10.2021, 13:01

Degeaba încearcă Anamaria Prodan să salveze aparențele unei familii și mai ales unei căsnicii fericite, alături de Laurențiu Reghecampf. Se pare că antrenorul Craiovei își construiește o altă viață, alături de altă femeie. Tehnicianul nu a retras niciodată declarațiile date la începutul anului, când anunța că va divorța. Chiar dacă impresara a negat mereu această informație.

Laurențiu Reghecampf nu mai dorește să fie implicat în scandalurile și discuțiile iscate de Anamaria. Acesta și-ar fi anunțat soția că nu mai este loc de împăcare și el a mers deja mai departe. Mai mult, se pare că Reghe va deveni iar tată.

Lovitura „fatală” pentru Anamaria Prodan. Actuala parteneră a lui Reghe ar fi însărcinată cu copilul antrenorului

O tânără din Deva, Corina Bilcon, este cea care i-a furat inima lui Laurențiu Reghecampf. Acesta oricum trăieste separat de Anamaria Prodan, chiar dacă impresara ar fi anunțat că acest lucru este normal. Locuința familiei este la Dubai și Reghe locuiește la Craiova, pentru a fi aproape de echipă.

Cu toate acestea, adevărul pare să fie altul. Antrenorul și noua sa parteneră nu se mai ascund și au planuri importante. Cei doi chiar se gândesc la căsătorie, mai ales după ce antrenorul din Bănie își va rezolva problemele cu actuala soție. Corina locuiește în locuința antrenorului din Craiova și vestea mare acum vine. Se pare că iubita antrenorului ar fi însărcinată și Reghe ar deveni tată pentru a treia oară, scriu cei de la ziarul Fanatik.

Reghe și Corina și-au ales deja nașul, pentru nuntă. Cine va fi părintele spiritual al noului cuplu

Laurențiu Reghecampf l-ar fi rugat deja pe patronul Craiovei, Mihai Rotaru, să îi fie naș de cununie, iar acesta ar fi acceptat. Așa că se așteaptă o nuntă fastuaso cât mai curând. Până atunci, Reghe se pregătește să devină tată pentru a treia oară. Reghe mai are doi băieți, iar acum primele informații arată că se va bucura și de o fetiță.

Aceste informații sigur nu vor cădea bine actualei soții a lui Rehgecampf. Anamaria Prodan a continuat să nege ruptura totală dintre ea și soțul ei, dar deja lucrurile par să scape de sub control. Situația este cu atât mai rea pentru frumoasa impresară cu cât tocmai declarase într-un interviu că dorește să devină iar mamă.

Dacă mă întrebi, aș mai vrea să fac, dar nu știu dacă se mai poate, gata. Dar mă gândesc să înfiez un copil, ar fi cel mai frumos gest pe care îl poate face cineva pentru un alt suflet, recunoștea agenta de jucători