FC Voluntari 0-0 FCSB. Ilfovenii opresc seria victoriilor echipei lui Edi Iordănescu după un meci în care au avut ocaziile mai mari de gol

Gabriel-Alexandru Ioniță 07.11.2021, 23:22
FC Voluntari 0-0 FCSB. Ilfovenii opresc seria victoriilor echipei lui Edi Iordănescu după un meci în care au avut ocaziile mai mari de gol

FC Voluntari și FCSB au încheiat ziua de fotbal în Liga 1 pe stadionul „Anghel Iordănescu” cu un meci frumos, însă fără goluri. Sunt primele puncte pierdute de roș-albaștri după 7 victorii consecutive.


FC Voluntari 0-0 FCSB

Final de meci!

Min. 89: Ion Gheorghe șutează de la 22 de metri, Andrei Vlad respinge în față, iar Marcelo Lopes urmărește și înscrie, însă golul este anulat pe motiv de off-side.

Min. 84: Meleke trimite mingea în afara stadionului din 6 metri.

Min. 64: Gabi Tamaș trimite cu capul peste poartă din poziție foarte bună în urma unui corner.

Min. 63: Andrei Vlad acordă corner la șutul din unghi al lui Ion Gheorghe.

Min. 59: Ricardinho trimite mult peste poartă din poziție foarte bună.

Min. 52: Ocazie mare FC Voluntari! Andei Vlad a avut un nou reflex excelent la devierea lui Ricardinho din 7 metri.

Min. 50: Șut bun de la distanță trimis de Ion Gheorghe, însă mingea s-a dus pe lângă poarta FCSB-ului.

Min. 47: Ocazie FCSB! Darius Olaru a trimis pe lângă poartă din 16 metri poziție centrală.

Min. 46: A început repriza secundă!

Finalul primei reprize!

Min. 40: Constantin Budescu trimite în zid dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri.

Min. 38: Răzvan Oaidă trimite pe lângă poartă de la mare distanță.

Min. 28: Șutul lui Octavian Popescu din afara careului se duce mult pe lângă poarta ilfovenilor.

Min. 20: Andrei Vlad reține fără probleme centrarea deviată a lui Briceag.

Min. 11: Roș-albaștrii cer un penalty după o cădere în careu a lui Constantin Budescu. Arbitrul a lăsat însă jocul să continue.

Min. 9: Ocazie uriașă pentru FC Voluntari! Andrei Vlad respinge fantastic cu piciorul șutul cu dreptul din 7 metri al lui Adam Nemec.

Min. 1: A început meciul!


Echipele de start:

FC Voluntari: M. Popa – Miranda, Tamaș, Armaș – Costin, Rață, Droppa, Meleke, Briceag – I. Gheorghe, Nemec
Rezerve: Râmniceanu, Vlad, Achim, Tavares, Ilie, Merloi, Fulop, Lopes, Paraschiv
Antrenor: Liviu Ciobotariu

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Haruț – Șut, Oaidă, Fl. Tănase – Olaru, Budescu, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Miron, Ov. Popescu, V. Gheorghe, Keșeru, Dumiter, I. Stoica, Musi, Cordea
Antrenor: Edward Iordănescu

Stadion: Anghel Iordănescu (Voluntari)
Arbitru: Găman George Cătălin (Craiova) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), A2: Tunyogi Ferencz (Zalău)


FC Voluntari – FCSB, derby-ul improbabil al acestei etape din Liga 1

Edi Iordănescu va încerca pe stadionul ce poartă numele tatălui său să-și continue seria de senzație din ultimele etape. FCSB a ajuns la 7 victorii consecutive în Liga 1 după meciul restanță cu Farul Constanța de la jumătatea săptămânii.

Astfel, roș-albaștrii s-au apropiat la numai 6 puncte de liderul CFR Cluj, care joacă în deplasare cu Dinamo de la 18:30. FCSB nu va avea însă deloc o misiune ușoară la Voluntari.

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu este revelația acestui sezon de Liga 1. După ce în ultimii ani s-a luptat pentru evitarea retrogradării, formația ilfoveană pare că în această stagiune este una dintre candidatele serioase în lupta pentru titlu.

FC Voluntari se află pe locul 6, cu 24 de puncte adunate în 14 etape. Echipa lui Ciobotariu a slăbit însă puțin ritmul în ultimele două etape, în care a pierdut pe teren propriu cu FC Argeș și în deplasare cu CFR Cluj.

FC Voluntari – FCSB, echipe probabile:

FC Voluntari: 71. M. Popa – 24. Ricardinho, 30. Tamaș, 5. Armaș – 98. Cr. Costin, 22. Rață, 66. Droppa, 18. Helder, 6. Briceag – 77. Nemec, 8. I. Gheorghe
Rezerve: 12. Râmniceanu, 2. C. Achim, 10. Merloi, 11. Golan, 19. Angelov, 20. N. Roșu, 23. Al. Vlad, 28. Andres, 80. L. Fulop
Antrenor: Liviu Ciobotariu

FCSB: 99. A. Vlad – 2. V. Crețu, 55. Vinicius, 17. I. Cristea, 25. Perianu – 27. Olaru, 26. Oaidă, 10. Fl. Tănase – 22. V. Gheorghe, 28. Keșeru, 9. Oct. Popescu
Rezerve: 1. Straton, 6. Haruț, 8. Șut, 11. Budescu, 13. Dumiter, 19. I. Stoica, 30. Musi, 98. Cordea
Absenți: Panțâru, Miron, S. Șerban, Ov. Popescu, Fl. Coman, Burlacu, Mamut (accidentați), Radunovic (suspendat)
Antrenor: Edward Iordănescu

Stadion: Anghel Iordănescu (Voluntari)
Arbitru: Găman George Cătălin (Craiova) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), A2: Tunyogi Ferencz (Zalău)

Ce au declarat cei doi antrenori înaintea partidei

Liviu Ciobotariu a subliniat valoarea adversarilor și moralul foarte bun pe care aceștia îl au în urma ultimelor rezultate. Cu toate acestea, antrenorul lui FC Voluntari își dorește un rezultat bun pentru ca echipa sa să încheie turul sezonului regulat pe loc de play-off.

Ne așteaptă un joc greu, întâlnim o echipă cu șapte victorii consecutive. Au multă calitate și un moral bun. Se încheie turul și ne dorim să rămânem pe o poziție care să ne ofere o satisfacție a noastră. Mi-aș dori foarte mult să obținem un rezultat pozitiv. Pe mine mă bucură că echipa mea practică un fotbal bun, fapt recunoscut și de oamenii din media”, a spus Ciobotariu la conferința de presă.

Edi Iordănescu și-a lăudat de asemenea adversarii și pe omologul său pentru stilul de joc foarte atractiv pe care acesta l-a impus la Voluntari.

FC Voluntari arată foarte bine, cu un antrenor cu experienţă bogată, care a arătat multe lucruri bune. A adus o doză importantă de încredere echipei. Se vede că au încredere, construiesc o identitate. I-am văzut şi mi-a plăcut ce am văzut, chiar şi atunci când au pierdut. Să nu uităm de seria extraordinară pe care au avut-o. Vin după nişte momente nu tocmai fericite, dar echipa a jucat. La Cluj au făcut un meci foarte bun, defensiv, toţi jucătorii au fost angrenaţi. Au jucători care au calitate, e o echipă care poate fi şi creativă”, a spus și antrenorul FCSB-ului.