FC Voluntari-UTA 0-1. Bogdan Andone s-a făcut nevăzut imediat după eșecul cu UTA. Jucatorii se tem de ce e mai rău!

Mihai Rosoiu 19.01.2021, 20:42
FC Voluntari-UTA 0-1. Bogdan Andone s-a făcut nevăzut imediat după eșecul cu UTA. Jucatorii se tem de ce e mai rău!

FC Voluntari-UTA 0-1. Final cu scântei pe arena din Ilfov. Gazdele au pierdut al doilea joc consecutiv și Bogdan Andone s-a făcut nevăzut după eșecul cu UTA. Imediat după fluierul de final al confruntării de marți seara, „principalul” de la Voluntari a părăsit baza „Anghel Iordănescu”, motivând că nu se simte foarte bine.

FC Voluntari-UTA 0-1. Bogdan Andone s-a făcut nevăzut imediat după eșecul cu UTA

Erico da Silva a adus cele trei puncte în contul ardelenilor cu un gol reușit în ultimele secvențe ale confruntării din etapa a XVII a. Reușita jucătorului de la UTA l-a afectat atât de tare pe Bogdan Andone, încât a plecat de la stadion. Deși trebuia să fie prezent la flash-interviurile de după meci, Andone a ignorat regulile și i-a transmis „secundului” Vasile Maftei să-l înlocuiască.

Explicația oficială a lui Andone a fost legată de unele probleme de sănătate: „Bogdan nu s-a simțit foarte bine și a plecat”. Aceasta a fost explicația oficialilor ilfoveni. Numai că printre jucători s-a instaurat o stare de neliniște. Mulți dintre ei se tem că Bogdan Andone plănuiește să demisioneze.

Bogdan Andone nu a mai oferit interviuri jurnaliștilor
Bogdan Andone nu a mai oferit interviuri jurnaliștilor

Nimeni din conducerea ilfovenilor nu a confirmat această variantă, dar gestul lui Bogdan Andone nu este unul care să-i liniștească. Startul slab de an al celor de la Voluntari poate fi un motiv suficient pentru ca zvonurile să capete greutate.

Două meciuri, două eșecuri

În primul meci din 2021, FC Voluntari a pierdut la Mediaș, în fața localnicilor de la Gaz Metan. Marți seara, alb-negrii au înregistrat a doua înfrângere consecutivă, fiind depășiți de UTA. Astfel, de la venirea sa pe banca tehnică, Bogdan Andone nu a reușit să acumuleze niciun punct.

Situația celor de la FC Voluntari este una îngrijorătoare. Ilfovenii ocupă locul 17 în clasamentul Ligii 1, fiind la egalitate de puncte (15), cu echipele aflate în coada clasamentului, FC Argeș și Poli Iași.

FC Voluntari, în criză

FC Voluntari se află într-o reală criză de formă. Ilfovenii nu au mai câștigat un meci din noiembrie 2020. Atunci, prim-divizionara reușea să treacă de Poli Iași cu un neverosimil 3-0. Au urmat șapte meciuri de campionat în care nu au mai simțit gustul succesului, plus un meci de cupă pierdut lamentabil, 0-6 cu Gaz Metan Mediaș.

În iarnă, staff-ul administrativ al clubului l-a instalat pe Bogdan Andone, însă rezultatele pozitive continuă să se lase așteptate.

Seria neagră a lui FC Voluntari are toate șansele să se prelungească. În etapa următoare, ilfovenii dau piept cu FCSB, în deplasare, iar în runda cu numărul 19 vor primi vizita Universității Craiova.

Urmăriți Playsport.ro și pe