FCSB a intrat pe ultima sută de metri cu transferul lui Deian Sorescu. Ipoteză: Ce va face Gigi Becali

Moldoveanu Camelia / 30.08.2021, 09:27
FCSB a intrat pe ultima sută de metri cu transferul lui Deian Sorescu. Ipoteză: Ce va face Gigi Becali

Gigi Becali are nevoie de fotbaliști puternici, iar asta s-a văzut în meciul contra CFR Cluj, scor 4-1. Elevii lui Edi Iordănescu au fost umiliți de echipa din Gruia. Deian Sorescu, cel mai bun fotbalist de la Dinamo, tot mai aproape de FCSB. Finanțatorul „roș-albaștrilor” este pe ultima sută de metri cu acest transfer.

Deian Sorescu vrea la FCSB

După meciul cu FC Argeș, Deian Sorescu a mărturisit că cea mai mare dorință a lui s-a îndeplinit. Dinamovistul a fost convocat la echipa națională a României, iar Mirel Rădoi i-a făcut astfel un „cadou” de ziua lui. În opinia multora, Deian este cel mai bun „câine roșu” de pe teren și s-ar potrivi perfect la FCSB. Chiar fotbalistul a mărturisi că s-ar „califica” în echipa condusă Edi Iordănescu.

Nu vreau să vorbesc despre transfer, nu știu nimic, vorbiți cu conducerea. Nu am discutat nimic cu nimeni, dacă știe Iuliu Mureșan, întrebați-l pe el.

M-aș sacrifica pentru club, cu banii pentru mine se va da drumul la transferuri, va scăpa echipa de probleme, are nevoie de jucători cu experiență.

Suntem în sezonul regulat, dar dacă o ținem tot așa va fi greu. Avem jucători tineri și de calitate, dar au teama de a juca. Eu mă simt ok, îmi doresc să câștig, să lupt pentru fiecare minge, acesta e stilul meu.

Mă bucur de convocarea la națională, e ziua mea de naștere, dar nu mă așteptam, voi da tot. Sper să fie bine și să facem o figură frumoasă”, a declarat Sorescu la finalul meciului cu FC Argeș.

Gigi Becali lucrează la ultimele detalii pentru transfer

Finanțatorul FCSB nu se lasă! După ce l-a transferat pe Claudiu Keșeru, următorul pe „lista dorințelor” este Deian Sorescu. Prima ofertă pentru căpitanul din Ștefan cel Mare a fost de 700.000 de euro, însă Iuliu Mureșan a respins-o.

Gigi Becali trebuie să se grăbească pentru a ajunge la o înțelegere cu dinamoviștii. În Liga 1 perioada de mercato se termină pe 6 septembrie. Astfel, omului de afaceri nu-i mai rămâne foarte mult timp pentru a negocia.

Ioan Sabău, fostul fotbalist de la Dinamo, crede că Becali va da banii ceruți dacă și-l dorește cu adevărat pe Sorescu. Mai mult, el este de părere că actualul căpitan al lui Dinamo ar fi o mutare bună pentru vicecampioana României.

Diferenţa e foarte mică, dacă îl vrea FCSB cu adevărat, va da aceşti bani! Dar depinde şi de Sorescu, dacă va putea să joace acolo, cum se vor comporta suporterii cu el. El e cunoscut ca dinamovist, a jucat ani de zile la Dinamo, dar au mai fost jucători care au jucat la FCSB sau la Steaua şi au semnat apoi cu Dinamo, şi invers.

Depinde de el cum se va simţi în astfel de situaţie, cum se va adapta. Rămâne doar la alegerea lui. FCSB ar lua un jucător bun, dacă se face transferul. E un jucător cu capacitate bună de efort, eu îl văd la mijlocul terenului”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Look Sport.