FCSB a ofertat încă un jucător din Liga 1! Gigi Becali a recunoscut interesul. Ce șanse sunt să se realizeze mutarea

Gabriel-Alexandru Ioniță / 21.07.2021, 19:53
FCSB a ofertat încă un jucător din Liga 1! Gigi Becali a recunoscut interesul. Ce șanse sunt să se realizeze mutarea

FCSB a ofertat încă un jucător din Liga 1. Echipa roș-albastră tocmai a realizat transferul lui Andrei Dumiter de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Atacantul de 22 de ani a ajuns în cele din urmă la echipa lui Gigi Becali după ce în urmă cu o lună și jumătate a refuzat să meargă la vicecampioana României. Anunțul a fost făcut chiar de Becali, care a dezvăluit detaliile contractuale, dar și cine l-a sfătuit să îl aducă pe Dumiter.

Da, a semnat Dumiter. A semnat doi ani plus trei ani. Nu mai vreau să mă încarc. Am dat 350.000 pe el. I-am dat doi ani, ca să aibă timp să se acomodeze. La 22 de ani nu poți pretinde că joacă 3 meciuri și gata. Trebuie să-i dai timp, e puternic, e român. Românilor le dau mai multe șanse eu.

Mi-a plăcut mie de el. M-am interesat. Am vorbit cu Dică. El mi-a spus: ‘E foarte puternic. Părerea mea că e un jucător care se pretează la FCSB. Cineva care să țină mingea acolo, e foarte puternic, are 22 de ani. Are potențial foarte mare de creștere’. Dacă e bine, bine, dacă nu, am pierdut banii și cu asta basta. Trebuie să riscăm, nu? Decât să risc cu străini pe care nu-i văd… măcar pe ăsta l-am văzut vreo 2-3 meciuri”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

FCSB a ofertat încă un jucător din Liga 1! Gigi Becali a recunoscut interesul

Totodată, proprietarul FCSB-ului a dezvăluit că ar mai dori încă un fotbalist de la Sepsi. Este vorba despre fundașul central slovac Branislav Ninaj. Becali a încercat să îl includă pe jucătorul de 27 de ani în afacerea Dumiter, însă nu a reușit. Becali este însă gata să facă o nouă ofertă pentru fotbalistul lui Sepsi.

Cine știe, poate ni-l dau și pe ăla, tot de la OSK, ăla cu chelie. Ninaj, da. Poate se gândesc și mi-l dau și mie. Le-am făcut ofertă. Noi ne-am înțeles atunci și cu Ninaj și cu Dumiter și să le dau doi copii împrumut.

Ninaj vrea, dar probabil ăia de la Sepsi nu mai vor să-l dea. Ei zic că l-au dat pe Dumiter, că au luat un moldovean, din Chișinău. Nu, numai pe Ninaj, dacă pot să-l iau. Vreau doi fundași centrali buni”, a spus Becali la Digi Sport.

Ce șanse sunt să se realizeze mutarea

Gigi Becali a primit foarte rapid un răspuns de la oficialii lui Sepsi. Cornel Șfaițer, președintele clubului covăsnean, a spus că cei de acolo nu se gândesc să îl cedeze pe Ninaj în această vară. El a explicat că echipa antrenată de Leo Grozavu are nevoie de întăriri în acea zonă a terenului, având în vedere că are un program foarte încărcat în acest început de sezon în care joacă în preliminariile Conference League.

Acolo chiar vă spunem sincer, în compartimentul defensiv, nu ne mai putem despărți de niciun jucător. Acolo căutăm întăriri. Nu, nu-l dăm pe Ninaj. La momentul ăsta, e un jucător important pentru noi.

Ne-am despărțit de Bouhenna. În compartimentul ofensiv, mai avem soluții, Bărbuț, Ashkovski, Golofca. Ei pot suplini plecarea lui Dumiter”, a spus Șfaițer sursei citate.