FCSB, mai aproape de “Ghencea”, decât de “Arcul de Triumf”. Gigi Becali a făcut anunțul

Giosanu Catinca / 21.07.2021, 15:47
FCSB, mai aproape de “Ghencea”, decât de “Arcul de Triumf”. Gigi Becali a făcut anunțul

Echipa finanțată de către Gigi Becali este mai aproape de “Ghencea”, decât de “Arcul de Triumf”. Aunțul a făcut chiar de către latifundiarul din Pipera. Cum au primit jucătorăă roș-albaștri vestea?

FCSB, mai aproape de “Ghencea”, decât de “Arcul de Triumf”

FCSB va fi nevoită să plece de pe „Arena Națională” între 7 și 17 octombrie, date la care va avea loc turneul de Dota, un joc de strategie care plătește 500.000 de euro pentru închirierea stadionului. Turneul va alunga temporar FCSB de pe stadionul din Capitală, iar conducerea vicecampioanei a început căutările pentru a se muta pe un alt stadion din Capitală. Patronul de la FCSB le-a adus la cunoștință jucătorilor faptul că nu vor putea evolua pe stadionul Arcul de Triumf. Deranjați de situația creată, reprezentanții clubului bucureștean au depus cerere pentru a evolua în Ghencea.

Roș-albaștrii iau în calcul să evolueze și pe noul stadion Arcul de triumf, dar și pe cel din Ghencea, arenă inaugurată recent. Deocamdată, cert este că primul meci oficial al sezonului, pe teren propriu, contra Universității Craiova, se va disputa pe Arena Națională. Partida va avea loc duminică, 25 iulie, de la ora 21.30.

Gigi Becali a făcut anunțul

Managerul general al roș-albaștrilor a spus, zilele trecute, că vicecampioana României a făcut deja cerere oficială pentru a evolua pe Stadionul Arcul de Triumf și că va urma o cerere și pentru Stadionul Steaua. Între timp, solicitarea roș-albaștrilor a fost respinsă din motive juridice. Ca atare, FCSB a făcut cerere pentru a i se permite accesul pe stadionul din Ghencea, casa rivalilor de la CSA.

Am făcut cerere pentru Ghencea, noi facem totul sub formă legală. Vrem să vedem, am făcut și la Arcul de Triumf și ne-au spus că nu au încă modalitatea de a închiria, nu au forma juridică necesară. Am făcut și la Ghencea, să vedem ce ne spun.

Știți ce au făcut ei (cei de la CSA Steaua, n.r.)? S-au încurcat ca puiu-n lână, și-au dat seama că nu au nicio finalitate. Dacă dau echipa, intră în bucluc. Dacă nu o dau, nu pot promova. Dacă vor să o dea, nu au cui!”, a declarat Becali, într-o intervenție la Pro X.

Detalii despre stadionul „Steaua”:

Cost construcţie 94.672.020 milioane de euro
Capacitate: 31.254 de locuri
Suprafața de joc 105m/68m. Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă
Spații de cazare pentru sportivi (24 de camere – 48 de locuri de cazare)
Restaurant
Muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua
Spații VIP (loje și parcare)
Sală de forță și de recuperare
Punct medical de prim ajutor
Zona de presă si sky-box ul în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea și care respectă standardele UEFA și FIFA
Sala de conferință
Vestiare pentru sportivi
Magazine
Spații tehnice și pentru birouri