FCSB a realizat un nou transfer! Gigi Becali şi-a îndeplinit marea dorinţă. „L-am luat din Germania”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 04.06.2021, 13:27
FCSB a realizat un nou transfer! Gigi Becali şi-a îndeplinit marea dorinţă. „L-am luat din Germania”

FCSB a realizat un nou transfer. Gigi Becali și-a îndeplinit marea dorință și și-a betonat apărarea înaintea startului noului sezon. Finanțatorul FCSB-ului l-a prezentat oficial miercuri pe Alexandru Crețu într-o conferintă de presă organizată la reședința sa din Pipera.

Tot atunci, Becali a anunțat că jucătorul venit de la Maribor va evolua pe postul de fundaș central. Totodată, el a spus și că își mai dorește să transfere încă un stoper. Becali a dezvăluit că l-ar vrea pe Alin Șeroni de la Botoșani, însă doar dacă Valeriu Iftime l-ar lăsa liber de contract.

FCSB a realizat un nou transfer! Gigi Becali şi-a îndeplinit marea dorinţă. „L-am luat din Germania”

Gigi Becali a reușit foarte rapid să își îndeplinească dorința. Finanțatorul echipei roș-albastre a anunțat al doilea transfer al verii. Însă nu este vorba de Alin Șeroni, ci de un fotbalist austriac de 29 de ani. Stipe Vucur a jucat ultima dată pentru Hallescher în Liga 3 din Germania și vine din postura de jucător liber de contract.

Nu mai negociez, am luat astăzi unul de 1.95, liga a doua germană, a mai jucat și în Austria. Nu vreau să mai primesc gol de la ăia de 1.60, nu vreau să dea el gol. Cel mai mult mi-e frică de cornere. Nu mai trebuie să luăm gol cu capul, când vine Burcă să dea cu capul, ăla are 1.95, nu mai trebuie să dea de lângă el.

Miron și Cristea nu dau cu capul. Bine, de Miron mi-a plăcut mult în ultimul timp, a fost excepțional, mi-a plăcut foarte mult de el, lua fața adversarului”, a spus Gigi Becali potrivit sport.ro.

Cine este Stipe Vucur, noua achiziție a FCSB-ului

Stipe Vucur s-a născut pe 22 mai 1992 la Salzburg și a început fotbalul la echipa locală. El a evoluat pentru toate grupele de juniori ale lui RB Salzburg înainte de a fi cedat la Seekirchen în 2010. Ulterior, el a mai jucat și pentru alte echipe din ligile inferioare austriece, precum USK Anif, Lustenau sau Wacker până a ajunge în Germania la Ezgebirge Aue în 2014. În 2015, a plecat liber de contract la Kaiserslautern, iar în 2018 a ajuns la Hajduk Split. După doar doi ani, a ajuns tot din postura de jucător liber la Hallescher, echipă din divizia a treia germană.

Stipe Vucur este al doilea transfer al verii pentru FCSB
Stipe Vucur este al doilea transfer al verii pentru FCSB

Vucur a jucat pentru Hajduk în dubla din Europa League contra FCSB-ului din august 2018. Atunci, echipa lui Becali s-a impus cu scorul general de 2-1. La returul de pe Arena Națională, Harlem Gnohere a marcat în prelungiri golul calificării pentru echipa antrenată la acel moment de Nicolae Dică.