FCSB a refuzat 2 milioane de euro pentru cel mai în formă jucător. Câți bani vrea vicecampioana pe Andrei Cordea

Bordei Radu 16.11.2022, 18:34
FCSB a refuzat 2 milioane de euro pentru cel mai în formă jucător. Câți bani vrea vicecampioana pe Andrei Cordea

Andrei Cordea este, în acest moment, cel mai în formă fotbalist de la FCSB. Atacantul de 23 de ani este omul care trage echipa după el în acest moment, de aceea Gigi Becali nu vrea să se despartă ieftin de fotbalistul lui. Latifundiarul a refuzat deja o ofertă pe care nu a considerat-o satisfăcătoare.

Andrei Cordea, dorit de arabi. Suma oferită l-a făcut pe Gigi Becali să râdă. „Pleacă, mă, de aici”

5 milioane de euro ar fi suma minimă acceptată de patronul FCSB pentru Cordea. Mai ales că acesta este într-o formă de zile mari și a demonstrat și în campionat și în cupele europene. Latifundiarul recunoaște că este dispus să se despartă de orice jucător, dar doar în condițiile sale. Oferta de 2 milioane a fost considerată prea mică.

Am primit 2 milioane pe Cordea, le-am zis du-te, mă, de aici. Plecați, măi. Este cel mai în formă jucător, este la națională, cum să dai doar 2 milioane. Măcar 5 milioane să ofere. Și pe Edjouma am avut ofertă de 650.000, dar am refuzat. Păi eu am dat 450.000, nu sunt cioflingar să mă uit la 150.000 câștig. Eu vreau bani serioși, a comentat patronul vicecampioanei României.

Gigi Becali vrea să schimbe legislația după ce a aflat că Pintilii nu poate fi ”principal” la FCSB

Nicolae Dică a plecat de la FCSB după înfrângerea cu U Cluj. De atunci, echipa roș-albastră este pregătită de Mihai Pintilii. Gigi Becali este în căutarea unui nou antrenor dar ia în calcul și menținerea lui Pintilii ca ”principal”.

Cum Mihai Pintilii nu deține licența PRO, el nu poate fi antrenor principal și nici să dea sfaturi de pe bancă jucătorilor. Această situație l-a înfuriat pe Gigi Becali, care a dat imediat mai multe exemple în care s-au făcut anumite concesii. Mirel Rădoi a fost numit selecționer fără a avea licența PRO, iar Ilie Poenaru antrenează de ani buni în Superliga, fiind în aceeași situație. Totodată, latifundiarul este convins că va reuși să modifice legislația pentru ca Pintilii să poată antrena nestingherit la FCSB.

Păi, eu ce vrei să fac?! La națională se putea fără aia, la noi nu se poate. Eu sunt omul care reglementez legi. Orice se întâmplă cu mine, în toată viața mea, în orice domeniu, se face pe reglementare de legi. S-au sesizat ei, cu zece zile în urmă. Păi, ăia antrenează de ani de zile, mă. Și la Clinceni, Poenaru. I-au dat amendă lui Poenaru. Băi, de cinci ani antrenează. S-au sesizat acum. O să luăm un antrenor cu licență, care să fie pe bancă. Nu are voie să dea sfaturi Pintili, îi dă amendă dacă dă sfaturi (n.r. – râde)”, a spus Gigi Becali pentru As.ro.