Marius Croitoru a sărit la gâtul jucătorilor după Academica Clinceni – FC Botoșani 4-3! „E nesimțire! Vor plăti foarte scump!”

Olteanu Ștefan / 14.05.2021, 19:45
Marius Croitoru a sărit la gâtul jucătorilor după Academica Clinceni – FC Botoșani 4-3! „E nesimțire! Vor plăti foarte scump!”

Marius Coritoru a sărit la gâtul jucătorilor de la FC Botoșani, imediat după înfrângerea în fața Academicii Clinceni, scor 3-4. Meciul a fost unul incredibil. FC Botoșani a intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, scor 3-1, însă în repriza a doua s-a produs remontada. Antrenorul moldovenilor a fost șocat de ce a văzut pe teren și nu și-a menajat fotbaliștii.

Marius Croitoru a sărit la gâtul jucătorilor după Academica Clinceni – FC Botoșani 4-3! „E nesimțire! Vor plăti foarte scump!”

Marius Croitoru a sărit la gâtul jucătorilor săi după Academica Clinceni – FC Botoșani 4-3. Antrenorul echipei oaspete a avut o ieșire nervoasă la interviu:

Am vreo 30 de ani de când sunt pe terenurile de fotbal. Nu am văzut atâta… Lejeritate e un cuvânt superb, azi a fost nesimțire. Nesimțire! Consider că am încercat să creez toate condițiile. Ei s-au crezut prea devreme învingători azi. Am intrat cu 3-1 la pauză, am momente când nici eu nu mai pot să țip de pe margine. Ce s-a întâmplat în seara asta este o palmă grea dată mie și tuturor celor care investesc această echipă, celor care iubesc această echipă. Nu e normal să conduci cu 3-1 și să pierzi cu 4-3. Nu e nicio problemă, cum am știut să le fac un program bun, o să le fac și un program rău.

Ne gândim și la plecări și la veniri de jucători, dar nu iau decizii radicale după un meci. Toți au jucat și până acum, nu aș putea să spun că asta e fața Botosaniului. Dar vor avea de plătit foarte scump pentru ceea ce au făcut în a doua repriză. La cum a arătat jocul, nici eu nu mă gândeam la așa ceva. Meci acasă, am vrut să menajez câțiva jucători. Este și greșeala mea pentru că am lăsat anumiți jucători pe teren, dar din păcate asta este”, a spus Marius Croitoru, după Academica Clinceni – FC Botoșani 4-3.

Academica Clinceni a revenit de la 1-3 și a învins FC Botoșanu cu 4-3
Academica Clinceni a revenit de la 1-3 și a învins FC Botoșanu cu 4-3

Ilie Poenaru: „Nu pot să reproduc ce le-am zis jucătorilor la pauză!”

Antrenorul Academicii Clinceni a avut un discurs spartan la pauza meciului, când echipa sa era condusă de FC Botoșani cu 3-1. Ulterior, Academica a ieșit cu o altă față de la vestiare.

Am primit niște goluri pe niște greșeli care… În fine. A fost un meci frumos, cred că a plăcut tuturor. La pauză am avut un discurs și cred că s-a văzut reacția. Și prin schimbările făcute. Cred că am mai fost și alte dăți inspirat. Acum mi-au ieșit toate pentru că jocul o cerea. Fotbaliștii erau obosiți, dar și cei care au intrat veneau după accidentări. Merită felicitați pentru cum au reacționat a doua repriză. Am avut reacție, le-am cerut să stăm mai sus și să jucăm foarte repede pe schimbări de direcție, pe verticalizare. Ne-a ieșit. Mă bucur că am un asemenea lot, care știe să reacționeze în momentele grele.

Când întru în vestiar, un minut nu vorbește nimeni. Îi las să-și facă cele necesare. Apoi le-am spus că scorul nu reflectă ceea ce se întâmplă. Am primit 3 goluri pe greșeli foarte mari. Le-am atras atenția de la încălzire, i-am văzut relaxați și încrezători. Le-am spus că o să ne coste și asta s-a întâmplat. După pauză au fost alțîi. Le-am mai spus și alte lucruri la pauză pe care nu pot să le reproduc. Nu ii jignesc, dar sunt cuvinte mai bărbătești”, a spus și Ilie Poenaru, la Digi Sport.

În duelul Academica Clinceni – FC Botoșani s-a marcat și un autogol a la Bănel Nicoliță.