FCSB, în Ghencea! O nouă reacție dinspre echipa lui Gigi Becali, după comunicatul emis de CSA Steaua: „E casa noastră, vom umple tribunele”

Olteanu Ștefan 20.04.2022, 21:03
FCSB, în Ghencea! O nouă reacție dinspre echipa lui Gigi Becali, după comunicatul emis de CSA Steaua: „E casa noastră, vom umple tribunele”

FCSB speră să poată juca returul cu CFR Cluj din play-off în Ghencea, iar liderul galeriei roș-albastre, Gheorghe Mustață, a venit cu o nouă reacție după comunicatul emis de CSA Steaua. Clubul Sportiv al Armatei a anunțat că va analiza orice solicitare primită și a lăsat portiță deschisă care le dă speranțe fanilor de la FCSB.

Un nou episod al telenovelei „FCSB, în Ghencea”. Cum a comentat Gheorghe Mustață comunicatul emis de CSA Steaua

FCSB – CFR Cluj “se va juca în Ghencea”, a fost anunțul făcut de Gigi Becali, care a aruncat în aer fotbalul românesc. Duelul va avea loc în weekend-ul 21-22 mai și ar putea fi decisiv în lupta la titlu. De asemenea, important de menționat este și faptul că în acea perioadă Arena Națională va fi închisă, deoarece va găzdui un festival de muzică la începutul lunii iunie.

La scurt timp după declarația lui Gigi Becali, galeria FCSB a reacționat și a venit cu un val de ironii la adresa Ministerului Apărării. Gheorghe Mustață a spus că se așteaptă ca în perioada 21-22 mai să se organizeze „un meci de rugby sau un spectacol” pe Ghencea și astfel FCSB să fie din nou interzisă pe arena de cinci stele.

Ulterior, după aceste declarații, a venit și replica CSA Steaua la dorința FCSB de a juca în Ghencea. Iar comunicatul emis de Clubul Sportiv al Armatei lasă o portiță deschisă care le dă speranțe fanilor de la FCSB.

CSA Steaua a anunțat că va analiza orice solicitare primită și, dacă echipele de fotbal și cele de rugby nu vor avea meci pe teren propriu în weekend-ul 21-22 mai și nici naționala nu va avea programat vreun duel, teoretic, orice formație ar putea trece pragul arenei din Ghencea.

În urma acestui comunicat, Gheorghe Mustață a venit cu o nouă reacție:

Hai să fim serioși! În trecut s-a invocat și temerea de distrugere. Iar asta cu distrugerile e tare rău. Păi noi mergem la noi în casă ca să distrugem? Voi distrugeți la voi în case? Ghencea e casa noastră! Acolo am crescut, acolo am încurajat de mic Steaua, iar cei de la Sud au fost cu noi. Ce, nu a fost Sudul cu noi în Ghencea? Ce incidente? Prostii!

Au prioritate echipele de fotbal și de rugby? Păi mi pare că cei de la CSA, echipa asta nou făcută, termină meciurile până atunci, iar cei de la rugby au meci prin deplasare”, a declarat Mustață.

„Eu sper să nu se mai invoace tot felul de motive aiurea”

În continuare, liderul de galerie de la FCSB i-a atacat din nou pe rivalii din Ghencea:

Sau poate că se gândesc că se strică gazonul, nu? Păi nu e nou? Eu sper să nu se mai invoce tot felul de motive aiurea. Lăsați-ne să venim pe stadion, că noi chiar vom umple cu adevărat tribunele, nu doar o peluză, așa cum a fost la ei. Dacă nu vom juca în Ghencea, atunci Parchetul trebuie să intervină. Stadionul ăsta e făcut din banii tuturor românilor, nu de un anume patron”, a mai declarat Gheorghe Mustață, potrivit ProSport.

FCSB – CFR Cluj se joacă în ultima etapă din returul play-off-ului. Cele două formații sunt despărțite de doar două puncte în fruntea Ligii 1. În acest context, partida din weekendul 21-22 mai ar putea reprezenta finala campionatului.