FCSB înfruntă o echipă din Superligă în trei meciuri. Darius Olaru recunoaște: „O să fie puțin ciudat”

Olteanu Ștefan 30.11.2022, 18:30
FCSB înfruntă o echipă din Superligă în trei meciuri. Darius Olaru recunoaște: „O să fie puțin ciudat”

Pe parcursul lunii decembrie, FCSB se va duela în trei meciuri cu aceeași echipă din Superligă. Este vorba despre FC Botoșani, pe care o va întâlni de două ori în campionat și o dată în Cupa României. Darius Olaru a comentat această situație inedită.

FC Botoșani – FCSB, în runda cu numărul 6 din Superligă. Cum comentează Darius Olaru următorul duel

FCSB va disputa, joi seară, 1 decembrie, de la ora 19:00, un duel restant din runda cu numărul 6 din Superligă, contra lui FC Botoșani, iar Darius Olaru a luat parte la conferința de presă premergătoare acestei partide.

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani l-a însoțit la conferință pe Leo Strizu, noul tehnician al roș-albaștrilor. Printre altele, Olaru a vorbit despre situația inedită prin care FCSB va fi nevoită să treacă, respectiv de a o întâlni pe FC Botoșani de trei ori în aproximativ trei săptămâni.

După duelul de joi seară, roș-albaștrii vor da piept cu moldovenii și pe 8 decembrie, în Cupa României, după care, pe 19 decembrie, se vor duela în runda cu numărul 21 din campionat. Aceea va fi și ultima partidă pe care FCSB o va disputa în 2022.

„Ne așteaptă un meci dificil, pentru care trebuie să fim pregătiți și să luăm cele trei puncte. Botoșani joacă alt fotbal acasă, fanii sunt așa cum sunt. Vor pune presiune pe noi, dar noi avem nevoie de cele trei puncte.

Ne-am pregătit foarte bine în această perioadă. Vrem să obținem maximum de puncte pe acest final de an, dar trebuie să arătăm asta pe teren. Va fi putin ciudat că ne vedem cu ei de trei ori, dar e nevoie să-i analizăm o singură dată. Încet-încet ne vom recăpăta ritmul și vom arăta bine”, a transmis Darius Olaru, înaintea restanței cu FC Botoșani.

Cum a comentat instalarea lui Leo Strizu pe banca tehnică

Gigi Becali a surprins pe toată lumea în această pauză competițională, când a anunțat că banca FCSB-ului va fi preluată de Leo Strizu. În vârstă de 55 de ani, acesta a pregătit-o ultima oară pe Unirea Constanța, în intervalul septembrie 2021 – iunie 2022.

„E lângă noi, e normal să-l respectăm (n.r. pe Leo Strizu). A fost o perioadă mai ciudată, dar l-am avut pe Pintilii lângă noi. Suntem bine atât timp cât avem rezultate”, a mai adăugat Darius Olaru, la conferința de presă premergătoare duelului FC Botoșani – FCSB.

FCSB e pe locul 6 în Superliga, cu 26 de puncte adunate după 16 meciuri jucate. De partea cealaltă, FC Botoșani este pe locul 12. Moldovenii au 20 de puncte, însă după 17 meciuri disputate.

Partida FC Botoșani – FCSB, programată joi, 1 decembrie, de la ora 19:00, va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe Playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe