Nume-surpriză ales de Gigi Becali pentru banca FCSB-ului! Este oficial, echipa are un nou antrenor

Ștefănescu Dragoș 29.11.2022, 15:15
Nume-surpriză ales de Gigi Becali pentru banca FCSB-ului! Este oficial, echipa are un nou antrenor

FCSB a rămas fără antrenor principal în urmă cu o lună. De atunci, Mihai Pintilii s-a ocupat de pregătirea echipei. Între timp, Gigi Becali a negociat cu mai mulți tehnicieni dar nu a ajuns la un acord cu niciunul dintre ei. Cum Pintilii nu deține licența PRO, Gigi Becali l-a numit principal pe Leo Strizu. Acesta a condus deja primul antrenament al roș-albaștrilor.

FCSB are un nou antrenor principal. Acesta a condus deja primul antrenament

Nicolae Dică a plecat de la FCSB după înfrângerea cu U Cluj. De atunci echipa roș-albastră a fost  pregătită de Mihai Pintilii. Gigi Becali a demarat discuții cu mai mulți antrenori însă nu a ajuns la un acord cu vreunul dintre aceștia. Cum Pintilii nu deține licența PRO, el nu are dreptul de a conduc echipa din postura de antrenor principal.

În aceste condiții, Gigi Becali l-a numit pe Leo Strizu în funcția de antrenor principal la FCSB. Tehnicianul de 55 de ani are licență PRO, deci nu va avea nicio problemă să conducă echipa. Potrivit As.ro, Strizu a fost prezent la antrenametul roș-albaștrilor din cursul zilei de azi. Mihai Pintilii va ajuta în continuare la pregătirea antrenamentelor de la FCSB.

Ca antrenor principal, Leo Strizu are două experiențe la activ. În perioada 2008-2011 el a pregătit FCSB II, iar în sezonul 2021/2022 a antrenat-o pe Unirea Constanța.

A apărut lista neagră de la FCSB. Nu mai puțin de 7 jucători vor pleca în această iarnă

FCSB a fost extrem de activă pe piața transferurilor din această vară. În ciuda numeroaselor achiziții, formația roș-albastră a avut un parcurs dezamăgitor. FCSB se află pe locul 6 în Superliga, având doar 26 de puncte acumulate.

Nemulțumit de randamentul echipei sale, Gigi Becali e hotărât să facă curățenie în lot în această iarnă. Pe lista neagră a finanțatorului FCSB se regăsesc nu mai puțin de 7 fotbaliști. Potrivit spotmedia.ro, Denis Haruț, Sorin Șerban, Radu Boboc, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Ianis Stoica și Andrei Dumiter sunt cei care vor pleca de la FCSB în următoarea perioadă.

Denis Haruț și Ianis Stoica ar putea ajunge la U Cluj, echipă ce și-a manifestat interesul pentru cei doi. Marco Dulca s-ar putea întoarce la Chindia, echipă de la care a fost cumpărat în vară. Bogdan Rusu se va întoarce probabil la fosta sa echipă, CS Mioveni.

Florinel Coman ar putea pleca și el de la FCSB în această iarnă, jucătorul manifestându-și deja această dorință. Totuși, Gigi Becali nu pare momentan dispus să renunțe la Coman.

Urmăriți Playsport.ro și pe