FCSB-ist depistat pozitiv la Covid-19! Reîncepe calvarul pentru roș-albaștri?

Mihai Cheles 21.01.2021, 17:06
FCSB-ist depistat pozitiv la Covid-19! Reîncepe calvarul pentru roș-albaștri?

Un jucător de la FCSB a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus. Când se părea că Liga 1 s-a liniștit în privința insistentului virus, acesta revine în prim-plan. Conform celor de la „Sport.ro„, unul dintre oamenii importanți al lui Toni Petrea a fost depistat pozitiv și introdus rapid în izolare.

FCSB-ist depistat pozitiv la Covid-19! Reîncepe calvarul pentru roș-albaștri?

Este vorba de fundașul stânga Ionuț Panțîru. Fotbalistul a lipsit la primele două partide al FCSB-ului din acest început de an. Nu se știe exact de unde a contacta virusul, dacă din România sau din cantonamentul din Turcia.

Conform protocolului sanitar de pe teritoriul României, fotbalistul în vârstă de 24 de ani este obligat să stea 14 zile în izolare. Astfel, jucătorul ar trebui să iasă din carantină undeva în jurul datei de 28 ianuarie. În același timp, nu se știe exact dacă fizic va fi 100%. În consecință, sunt șanse mari să nu apară în lotul celor de la FCSB în următoarele trei partide: cu FC Voluntari (22 ianuarie), FC Argeș (26 ianuarie) și Poli Iași (30 ianuarie).

FCSB-ist depistat pozitiv la Covid-19! Reîncepe calvarul pentru roș-albaștri?

Va fi apt pentru derby-ul cu Dinamo, dar va juca?

Cel mai probabil, Ionuț Panțîru va fi apt pentru derby-ul cu Dinamo, programat pentru 3 februarie. Până la acea dată, problema fostului fundaș stânga de la Poli Iași ar putea fi alta. Adversarul său pe post, Risto Radunovic îl înlocuiește cu brio și nu pare dispus să-i cedeze locul. Muntenegreanul s-a achitat de sarcini, iar FCSB a acumulat patru puncte din șase, în primele două meciuri ale anului.

Ionuț Panțîru a fost om de bază la FCSB în ultimul ani și jumătate. A jucat în 47 de partide, reușind să marcheze un gol și să ofere șase pase de gol, în toate competițiile. Evoluțiile bune l-au determinat pe Gigi Becali să-l asemene cu fundașul stânga al celor de la Real Madrid, Marcelo.

200.000 de euro a costat-o pe FCSB transferul lui Panțîru, de la Poli Iași. În acest moment, Transfermarkt îl cotează pe fotbalist la 850.000 de euro.

Mihai Pintilii, cel mai rezistent de la FCSB

FCSB a fost clubul din Liga 1 cel mai grav lovit de pandemia de coronavirus. Aproape tot lotulul și tot staff-ul formației patronate de Gigi Becali a fost infectat. Și-n ce moment important: preliminariile Europa League, unde se puteau obține multe milioane de euro.

Vicecampioana a trebuit să lupte contra cehilor de la Slovan Liberec cu juniorii. Nu au făcut față presiunii și valorii adversarilor, iar cehii au mers mai departe. Singurii care scăpaseră de năpasta virusului erau Ionuț Panțîru și secundul Mihai Pintilii. Se pare că fostul închizător al naționalei și al FCSB-ului a rămas singurul „supraviețuitor”.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe