Clinceni devine FCSB 2. Au adus încă un jucător care a făcut spectacol în ”era Reghe”

Gabriel Peneș 20.01.2021, 21:52
Clinceni devine FCSB 2. Au adus încă un jucător care a făcut spectacol în ”era Reghe”

Lucrurile încep să se coloreze într-un „roș-albastru” tot mai intens la o echipă din Liga 1. Clinceni devine FCSB 2. Adi Popa, fotbalist cu trei titluri la activ cu Steaua, se alătură trupei de pe locul 6. El se va alătura altor patru ex-steliști ce joacă sub comanda lui Ilie Poenaru.

Clinceni devine FCSB 2

Supranumit „Motoreta”, Adrian Popa a virat, după despărțirea de Voluntari, spre una dintre revelațiile actualului sezon. Clinceni devine FCSB 2. Trupa antrenată de Ilie Poenaru, ocupantă a ultimului loc ce asigură prezența în play-off, mai are patru foști steliști în componență. Raul Rusescu, Florin Gardoș, Cristi Tănase și Paul Pîrvulescu îl așteaptă cu brațele deschise pe mijlocașul vitezist. Vor forma un cvintet cu mare experiență ce ar putea produce surpriza calificării echipei ilfovene în play-off, în detrimentul unor formații cu nume mai mari.

Popa a evoluat în turul campionatului pentru Voluntari, unde a bifat 7 meciuri și un gol. De la începutul pregătirilor în această iarnă el s-a antrenat, însă, alături de cei de la Academica Clinceni, sub comanda lui Ilie Poenaru. Acum el a semnat cu noua echipă un contract valabil până în vară. „Dacă Poenaru apelează la el, Adi Popa poate debuta vineri la noua sa echipă, actele sunt în regulă”, a precizat Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, conform digisport.ro.

Clinceni devine FCSB 2
Clinceni devine FCSB 2 sub comanda lui Ilie Poenaru

Au adus încă un jucător care a făcut spectacol în ”era Reghe”

Ca să nu mai fie nicio surpriză pentru voi, Adi Popa va veni mâine (n.r. 4 ianuarie) la antrenament. M-a rugat să-l primesc câteva zile la antrenament. Are o ofertă din străinătate și m-a rugat, dacă pot, să-l las să se pregătească câteva zile. Îl primesc cu drag, nu e nicio problemă. În funcție de ce va rezolva, vom vedea dacă va face parte din lotul nostru. Vreau să formez o echipă puternică, cu experiență, mai ales că vine un retur greu, unde presiunea își va spune cuvântul”, declara Ilie Poenaru la începutul pregătirilor de iarnă din acest an.

La Academica Clinceni mai evoluează Raul Rusescu, Florin Gardoş, Cristian Tănase şi Paul Pîrvulescu, şi ei jucători în echipa cu care Steaua antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi Costel Gâlcă domina fotbalul românesc în perioada 2012-2015. Adi Popa s-a transferat în 2017 de la FCSB, la Reading, echipă din liga a doua engleză. A prins doar 15 meciuri și a înscris un gol la formația din Championship. A fost apoi împrumutat succesiv la Al-Taawoun, în Arabia Saudită, Ludogorets și chiar FCSB. La finalul contractului cu englezii, anul trecut, el a semnat cu Voluntari.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe