FCSB l-ar vrea înapoi, dar puștiul nu vrea să se întoarcă după împrumut

Bogdan Solomon 26.05.2023, 09:13
FCSB l-ar vrea înapoi, dar puștiul nu vrea să se întoarcă după împrumut

Unul dintre tinerii de perspectivă ai FCSB-ului nu vrea să revină după împrumut, deși este dorit de Gigi Becali. Echipa pentru care a evoluat în actuala stagiune a promovat în Superligă.

E dorit de FCSB, dar nu vrea să revină după împrumut

Adus în iarna anului trecut, Alexandru Musi s-a acomodat rapid la Poli Iași, contribuind din plin, grație prestațiilor sale, la revenirea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc. Împrumutul a expirat, dar dorința sa în ceea ce privește viitorul e cât se poate de clară: să rămână în Copou.

De altfel, oficialii clubului au anunțat la rândul lor că vor demara negocierile cu FCSB pentru prelungirea împrumutului. Rămâne de văzut, însă, dacă vor avea sorți de izbândă, dat fiind faptul că roș-albaștrii l-ar vrea înapoi.

„Am petrecut câteva luni foarte frumoase aici la Iași, am avut un sezon foarte reușit, încununat cu o promovare, am avut colegi minunați și cu siguranță Poli o să rămână mereu în inima mea. Eu sper să mai joc un an aici și să dau goluri pentru Poli și în Superligă. Nu știu ce se va întâmpla, nu am vorbit încă cu nimeni de la FCSB. Îmi doresc să mai rămân un an la Iași, să prind experiență, ar fi cel mai bine pentru mine. Probabil cele două cluburi o să aibă o discuție, dar unde o să fiu o să-mi dau silința să joc cel mai bun fotbal al meu”, a declarat Musi, conform liga2.ro.

A marcat o dublă în poarta lui Dinamo: „E un sentiment special”

Sub comanda lui Leo Grozavu, mijlocașul care în iulie va împlini 19 ani a bifat 13 meciuri – dintre care 10 în playoff – și a marcat 5 goluri, două dintre ele chiar în poarta lui Dinamo. Acestea au fost, potrivit spuselor sale, cele mai importante reușite, având în vedere rivalitatea cu echipa de care aparține.

Mai mult decât atât, „câinii roșii” sperau să plece cu toate cele trei puncte din Copou și să obțină promovarea directă. Poli câștigase deja Liga 2, dar le-a administrat o înfrângere usturătoare, scor 4-1, trimițându-i la barajul cu FC Argeș.

„Sincer, mereu când intru pe teren mă gândesc să dau gol și să-mi ajut echipa. Nu contează adversarul, că e Progresul Spartac, Dinamo sau altă echipă. Acum, că am marcat două goluri cu Dinamo, vă dați seama că e un sentiment special, pentru că e cea mai mare rivală a FCSB-ului. E o senzație foarte frumoasă să dai două goluri cu Dinamo. Am primit mesaje de felicitare pentru promovare de la colegi, de la conducători, dar au fost și suporteri care m-au felicitat pentru golurile marcate cu Dinamo”, a mai spus Alexandru Musi.

Urmăriți Playsport.ro și pe