FCSB, mașină de goluri. Roș-albaștrii au marcat cât CFR și Craiova la un loc

Marian Cărăvan 15.01.2021, 23:10
FCSB, mașină de goluri. Roș-albaștrii au marcat cât CFR și Craiova la un loc

FCSB s-a dezlănțuit în finalul meciului cu Astra, din etapa a 16-a a Ligii 1. Roș-albaștrii s-au impus cu 3-0 și au ajuns la 40 de goluri marcate în acest sezon. FCSB e o adevărată mașină de goluri. Roș-albaștrii au marcat cât CFR și Craiova la un loc.

FCSB, mașină de goluri în acest sezon

După 3-0 cu Astra, în prima etapă a returului Ligii 1, FCSB a ajuns la 40 de goluri marcate în acest sezon. Roș-albaștrii au cel mai bun atac din Liga 1. Au marcat cât CFR și Craiova la un loc. Următoarele două clasate și principalele urmăritoare ale liderului au marcat 21, respectiv 19 goluri în cele 16 etape care s-au desfășurat până acum în acest sezon. Dennis Man și Florin Tănase sunt golgheterii campionatului. Ei și-au trecut numele pe lista marcatorilor și în această seară. Dennis Man a deschis scorul în minutul 77, apoi Florin Tănase a realizat „dubla”, în minutele 81 și 88. Cei doi au marcat mai mult de jumătate dintre golurile celor de la FCSB. Dennis Man a lider în clasamentul golgheterilor, cu 13 reușite, urmat de coechiperul său, Florin Tănase, cu 11 goluri. FCSB, mașină de goluri în acest sezon.

Am început bine anul, suntem fericiți. Am întâlnit o echipă care s-a apărat foarte bine. Până la urmă, am reușit să pătrundem și să marcăm. Sunt 3 puncte care ne dau încredere și mergem mai departe. Pe undeva e normal, cu trecerea timpului, să intri într-o panică, vezi că pătrunzi foarte greu, nu poți să ajungi la poartă.

Ne bucurăm că am reușit să facem asta până la urmă și am mai pus 3 puncte în clasament. Nu e nicio competiție între noi, mă bucur că marchează. Sper ca atunci când marchez eu să marcheze și Tănase. Ne bucurăm unul pentru celălalt când avem reușite și asta e tot ce contează”, a spus Dennis Man, după meciul cu Astra.

FCSB, masina de goluri in acest sezon. Dennis Man e golgheterul campionatului
FCSB, masina de goluri in acest sezon. Dennis Man e golgheterul campionatului

Mesajul lui Toni Petrea pentru golgheterii campionatului

Chiar dacă FCSB s-a impus cu 3-0, antrenorul Toni Petrea s-a arătat nemulțumit de cum s-a prezentat pe alocuri echipa sa. Totodată, tehnicianul roș-albaștrilor a avut un mesaj pentru golgheterii echipei și ai campionatului, Man și Tănase.

După aspectul jocului, am dominat adversarul categoric și aveam certitudinea că vom marca. În prima repriză au avut o situație bună de a marca, însă am mizat pe pregătirea noastră și că în a doua parte vom putea desface mai bine și să marcăm. Am reușit să-i împingem mai mult. N-am luat deciziile cele mai bune în ultimii 30 de metri, trebuia să fim mai rapizi, să încercăm alt tip de combinații. În cele din urmă, am marcat, iar adversarii au fost nevoiți să iasă la joc.

Pentru Man și Tănase e important să aibă o constanță în evoluții. Aștept și mai mult de la ei. Realizările personale sunt foarte ok, dar aștept și mai mult de la ei”, a spus Toni Petrea.

FCSB s-a impus cu 3-0 în fața Astrei Giurgiu și s-a desprins din nou de CFR Cluj. FCSB rămâne lider, cu 37 de puncte, cu trei mai multe decât a doua clasată, CFR Cluj.

Urmăriți Playsport.ro și pe