FCSB, mesaj ironic pentru CSA Steaua. “Vrem să jucăm în Ghencea, că în Liga a doua sunt cam goale tribunele”

Olteanu Ștefan 21.04.2022, 17:15
FCSB, mesaj ironic pentru CSA Steaua. “Vrem să jucăm în Ghencea, că în Liga a doua sunt cam goale tribunele”

Duelul declarațiilor dintre FCSB și CSA Steaua continuă, iar Ianis Stoica (19 ani) a avut un mesaj ironic pentru rivala din Ghencea. Tânărul atacant al formației roș-albastre din Liga 1 își dorește să poată evolua pe noua arenă a Stelei derby-ul cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului și e convins că suporterii ar putea să umple cele aproximativ 28.000 de scaune din tribune.

Ianis Stoica vrea derby-ul FCSB – CFR Cluj în Ghencea. Mesaj ironic pentru CSA Steaua: „Cam goale tribunele”

Ianis Stoica este ultimul nume care se alătură campaniei „FCSB, în Ghencea”, iar cu ocazia unui eveniment caritabil la care a luat parte, tânărul atacant al formației din Liga 1 a avut și un mesaj ironic pentru rivalii de la CSA Steaua.

Ianis Stoica a urmărit cu atenție meciurile Stelei din Liga 2 și a observat că tribunele sunt „cam goale”. Însă, el e convins că la duelul FCSB – CFR Cluj nu ar rămâne niciun scaun liber pe arena de cinci stele din Ghencea.

Vrem să jucăm în Ghencea, ne dorim asta cu toții. Am vorbit între noi și am decis asta. Ne dorim noi, își doresc și spectatorii.
De ce să nu fim lăsați? Sunt cam goale tribunele acolo la meciurile din Liga 2.

Dacă nu se poate pe Ghencea, atunci ne dorim să jucăm pe un gazon bun, pentru că la ei (n.r. – la Cluj) a fost cam prost și pe noi nu ne avantajează”, a declarat Ianis Stoica.

Derby-ul FCSB – CFR Cluj este programat în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1, în weekend-ul 21-22 mai. Pentru ca partida să se poată disputa în Ghencea, CSA Steaua, clubul care administrează arena, trebuie să își dea acordul.

CSA Steaua a oferit deja o replică la dorința FCSB de a juca în Ghencea meciul cu CFR Cluj.

Important de menționat este și faptul că Arena Națională va fi închisă în acea perioadă, din cauza unui concert care va fi organizat pe cel mai mare stadion din România la începutul lunii iunie.

Cum vede Ianis Stoica lupta la titlu. „Tot CFR are prima șansă, dar noi sperăm”

Turul play-off-ului a avantajat-o pe FCSB și mulțumită rezultatelor înregistrate a reușit să se apropie la doar două puncte de rivala CFR Cluj. Astfel, lupta la titlu va fi deschisă și în retur. Iar derby-ul FCSB – CFR Cluj din ultima etapă poate fi chiar decisiv.

Legat de șansele pe care le are echipa sa la titlu, Ianis Stoica a declarat:

Suntem foarte concentrați și sperăm să câștigăm tot până la final. Tot CFR are prima șansă la titlu, dar noi ne vedem de jocul nostru și sperăm să ne impunem până la final.

Au două puncte în față, deci au prima șansă. Noi avem moral mai bun. dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că avem meci foarte greu la Constanța”, a mai transmis Ianis Stoica.

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1:

  1. CFR Cluj – 45P
  2. FCSB – 43P
  3. Universitatea Craiova – 39P
  4. FC Voluntari – 30P
  5. Farul Constanța – 28P
  6. FC Argeș – 27P