FCSB nu scapă de coșmarul COVID-19! Edi Iordănescu a trimis în izolare doi jucători de bază

Robert Zanfir / 11.10.2021, 20:31
FCSB nu scapă de coșmarul COVID-19! Edi Iordănescu a trimis în izolare doi jucători de bază

Constantin Budescu (32 de ani) și Adi Șut (22 de ani) sunt suspecți de COVID-19, iar Edi Iordănescu s-a văzut nevoit să îi trimită doi în izolare. Antrenorul nu s-a putut baza pe cei doi la ultimul amical, 2-0 cu Astra Giurgiu.

FCSB nu scapă de problemele provocate de pandemia de coronavirus. Imediat după ce a început pauza cauzată de meciurile naționalei, roș-albaștrii au primit vești proaste din partea a trei jucători, chemați de la Academie.

FCSB nu scapă de coșmarul COVID-19! Edi Iordănescu a trimis în izolare doi jucători de bază

Veștile proaste vin și din partea lui Constantin Budescu și Adrian Șut, chiar înaintea reluării campionatului. Cei doi au acuzat probleme de sănătate și au fost izolați, anunță Gsp. În cazul lui Constantin Budescu chiar se poate vorbi de neșansă. Acesta se afla într-o formă fizică de invidiat, iar golul cu Chindia, de la Ploiești, părea să îi deschidă calea spre primul 11 al echipei.

Sursa mai sus citată notează că Budescu și Șut au fost testați și au ieșit negativ. Cu toate acestea, au rămas în izolare din cauza faptului că s-au simțit foarte rău.

Luni, 11 octombrie, cei doi nu au participat la ședințe de pregătire și vor rămâne izolați până la următorul test. Primul meci al celor de la FCSB după pauza naționalei va avea loc sâmbătă, 16 octombrie, de la 20:30.

Prima „victimă” a lui Edi Iordănescu la FCSB. Cine a dispărut din echipa lui Gigi Becali

Edi Iordănescu și-a impus rapid punctul de vedere în relația cu Gigi Becali, care i-a promis că nu va mai interveni la echipă. Antrenorul a trecut la reorganizarea lotului, iar pauza competițională a fost folosită pentru a regla din mecanismul echipei.

Unul dintre oamenii la care ar fi fost nevoit să renunțe antrenorul este Mihai Pintilii, care nu va mai fi văzut pe banca tehnică.

Edi Iordănescu a dezvăluit cum își ține jucătorii în priză. Nu îi laudă niciodată. „O săptămână foarte încărcată, cu zile cu antrenamente duble, semi-cantonamente între. Budescu e implicat. Sunt extrem de mulţumit, cu toate că eu niciodată nu spun asta de faţă cu echipa, sincer.

Şi când sunt mulţumit, nu le spun că sunt mulţumit. Le spun că sunt parţial mulţumit. Cred că mereu e loc de mai bine şi cred că un mesaj de mulţumire totală nu ajută.

Ei sunt foarte implicaţi, asimilează, văd lucruri în antrenamente pe care le lucrăm, le pregătim, le analizăm. Analizăm în şedinţe video lucrurile bune şi mai puţin bune. Ieşim pe teren şi lucrăm. De asta spun că sunt încrezător. Cât timp ei răspund bine la antrenament, nu are cum să nu intervină şi progresul”, a spus antrenorul FCSB.