FCSB repatriază un atacant de la naționala U21? Presa din Italia: „Pleacă cu siguranță!”

Marian Cărăvan 14.01.2021, 18:24
FCSB repatriază un atacant de la naționala U21? Presa din Italia: „Pleacă cu siguranță!”

Liderul campionatului nu a reușit decât un singur transfer în perioada de mercato, fundașul Risto Radunovic, de la Astra. FCSB ar putea repatria însă în scurt timp un atacant de la naționala U21. Internaționalul român nu mai este dorit la echipa la care activează acum.

FCSB repatriază un atacant de la naționala U21?

Pe 3 octombrie 2020, Adrian Petre se alătura oficial noilor săi colegi de la Cosenza, formație din Serie B. Atacantul împrumutat de FCSB nu pare să-i fi convins pe șefii grupării italiene și ar putea face cale-ntoarsă spre România. A jucat foarte puțin la Cosenza, iar în cele nouă meciuri bifate nu a reușit să înscrie niciun gol. Șansele ca atacantul de 22 de ani să mai fie în lotul celor de la Cosenza sunt minime. Astfel, arădeanul s-ar putea întoarce la FCSB mai repede decât era prevăzut inițial. Împrumutul său urmează să expire la 30 iunie 2021, însă sunt șanse tot mai mici ca Adrian Petre să mai stea până în vară la Cosenza. Presa italiană confirmă acest lucru.

Nu mai are rost să ne ascundem, Borrelli, Petre și Gliozzi au fost o deziluzie și nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Primii doi vor pleca cu siguranță”, scriu jurnaliștii de la Cosenza Post.

Dacă nu va ma continua la Cosenza, Adrian Petre nu va mai putea juca decât la FCSB până la finalul actualului sezon. Echipă la care a avut prestații mai puțin convingătoare, înainte de împrumutul la Cosenza. De altfel, Adrian Petre nici nu a mai fost convocat în ultima perioadă la națională.

FCSB repatriaza un atacant de la nationala U21? Se intoarce Adrian Petre la FCSB mai repede decat se astepta?
FCSB repatriaza un atacant de la nationala U21? Se intoarce Adrian Petre la FCSB mai repede decat se astepta?

În vara anului trecut, Adrian Petre a avut un conflict cu Gigi Becali

În vara anului trecut, o postare de pe rețelele sociale, care i-a fost atribuită lui Adrian Petre, a stârnit multă vâlvă. După meciul FCSB – Viitorul, scor 3-0, disputat pe 30 august 2020, în etapa a doua a actualului sezon de Liga 1, pe contul de Facebook al fotbalistului a apărut un mesaj adresat lui Gigi Becali.

Prima ta greșeală a fost să crezi că sunt una dintre oile tale!”, suna respectivul mesaj.

Mesajul a fost șters, dar nu înainte de a fi văzut de foarte mulți fani. Fotbalistul s-a justificat în direct la tv.

Altcineva îmi administrează conturile pe Social Media. Am intrat și am văzut, am șters repede, am vrut să lămuresc situația. Dacă am ceva de zis, zic în față, nu pe Social Media. Îmi cer scuze dacă am supărat pe cineva. N-aș fi postat niciodată genul ăsta de poză.

De regulă, cine postează mă consultă. În seara asta nu m-a consultat. A avut poate o tresărire de orgoliu, nu știu. Un prieten apropiat administrează contul. M-a pus pe mine într-o situație nasoală. Am vrut să lămuresc.

Am șters. Chiar îmi cer scuze pentru ce s-a creat după această postare”, a spus atunci Adrian Petre, la Digi Sport Special.

Nu a mai durat mult și fotbalistul a fost împrumutat la Cosenza. De unde s-ar putea întoarce mai repede decât ar fi crezut.

Născut la data de 11 martie 1998, la Arad, Adrian Petre are o cotă de piață de 800.000 de euro. A fost cumpărat de la Esbjerg, contra sumei de 500.000 de euro.

E împrumutat la Cosenza până la 30 iunie 2021. Contractul lui Adrian Petre cu FCSB expiră în 2024.

Urmăriți Playsport.ro și pe